Harry herceg és Meghan Markle.

Harry herceg és Meghan Markle először beszéltek az orosz-ukrán konfliktusról

Harry az általa alapított, sebesült, sérült és beteg katonák számára rendezett nemzetközi sportesemény megnyitóján beszélt.


Tudjátok, hogy mi mellettetek állunk. A világ egyesül veletek, és mégis többet érdemeltek

– mondta Harry herceg az ukrán csapatnak a hétvégi Invictus Játékokon.

Azt mondta, az ukránok nem egyszerűen azért jöttek el, hogy megmutassák az erejüket, hanem azért, hogy elmondják az igazságot, az igazságot arról, hogy mi történik az országukban.

És remélem, hogy ezek az események, ez az esemény lehetőséget teremt arra, hogy mi, mint globális közösség jobban kiálljunk önök mellett

– folytatta.

Az ország küldöttsége Volodimir Zelenszkij elnöktől külön engedélyt kapott a játékokon való részvételre.

Sussex hercegét és hercegnéjét a BBC szerint az eseményre elkísérte a Heart of Invictus című sorozat csapata, amely azokról a világ minden tájáról érkező versenyzők csoportjáról készít felvételeket, akik részt vesznek a 2022-es hágai Invictus Játékokon.

A Heart of Invictus munkálatait tavaly indította útjára a Netflix, a házaspár Archewell Productions nevű cégével kötött több millió dolláros megállapodás első projektjeként.

Markle szombaton megdicsérte férjét az esemény megalapításáért, majd csodálatát fejezte ki a sportolók áldozatvállalása iránt, illetve ő is külön köszöntötte az ukrán csapatot.

Forrás: Gizmodo


A figyelmetekbe ajánljuk