Vilmos herceg

Mindenki azt találgatja, hogy vajon milyen lehet a kapcsolatuk.


Vilmos herceg és Katalin hercegné jelenleg királyi körúton tartózkodik a Karib-térségben, amely az első a járvány kirobbanása óta. A pár az utazást a királynő platina jubileumának alkalmából teszi, legutóbb pedig Belize-ben jártak, ahol ősi maja romokat látogattak meg, majd egy kakaófarmra is ellátogattak, ahol megismerkedtek a csokoládékészítéssel – számolt be róla a Marie Claire.

A látogatás során Vilmost pedig öccse, Harry herceg 2012-es belize-i útjáról kérdezték, ahol a fiatal herceg állítólag táncra perdült. A testvérekről mindig is azt hitték, hogy szoros kapcsolatban állnak egymással, az utóbbi években azonban úgy tűnt, hogy meglehetősen eltávolodtak egymástól. Egy 2019 végén sugárzott dokumentumfilm során Harry azt mondta egy riporternek, hogy „vannak jó és rossz napjaik", 2021-ben pedig azt mondta Oprah Winfrey-nek, hogy a leendő király „csapdába esett" a monarchián belül.

Mióta Harry feleségével és gyermekeivel a tengerentúlra költözött, többször is visszatért az Egyesült Királyságba. A testvérek együtt voltak például Fülöp herceg 2021. áprilisi temetésén, valamint édesanyjuk, a néhai Diána hercegné szobrának tavaly nyáron történt felavatásánál.

Vilmos azonban tartózkodott eddig attól, hogy nyilvánosan beszéljen Harryről. A garifuna nemzet nagykövete, Cynthia Ellis-Topsy azonban elárulta, hogy királyi körútja során mégis megemlítette fivérét. A nő ugyanis elárulta Cambdrige hercegének, hogy, amikor Harry herceg Belize-ben járt, magától táncrapedült és nem volt szüksége bátorításra.

Vilmos nevetett, és kissé kételkedve azt mondta:

Harry nem igazán magabiztos.


A figyelmetekbe ajánljuk