vilmos herceg

Nyílt titok, hogy Kamilla belépése a királyi családba korántsem volt zökkenőmentes, mind Vilmos herceg, mind Harry herceg számára nehéz időszak volt édesanyjuk, Diána hercegné halála után. Persze a hosszú évek alatt történt rengeteg minden és úgy tűnik szent a béke, hiszen Erzsébet királynő a napokban bejelenette, hogy szeretné, ha a cornwalli hercegné lenne a következő királyné. De vajon ehhez mit szól Vilmos?


Amikor 2005-ben Károly és Kamilla összeházasodott rendkívül feszült volt a légkör a palotában, Vilmos herceg többször is összeveszett az apjával, derült ki Robert Lacey királyi életrajzíróTestvérharc - Viszályok a Windsor-házban című könyvéből. S mint tudjuk, Harry tavaly végleg kilépett a királyi családból, feleségével Meghannel és az Egyesült Államokban kezdtek új életet. Tehát próblémából és feszültségből volt elég az idők folyamán, azonban most rendeződni látszanak a dolgok.

Egy királyi forrás ugyanis elárulta, hogy Vilmos örült és egyetértett nagymamájának kívánságaival, amelyeket február 5-én, a trónra lépésének 70. évfordulója előtti estén osztott meg. De feltehetőleg a herceg már a bejelentés előtt tisztában volt a királynő döntésével, így nem érhette nagy meglepetés, hogy Kamillát szeretné királynének.

Visszacsatolva még a 2005-ös házasságkötéshez, a palota képviselői akkor biztosították a nyilvánosságot és a Diána-rajongókat arról, hogy Károly második felesége a szívek királynője iránti tiszteletből nem veszi fel a walesi hercegnéi címet, noha jogosult volt rá. És azt is megígérték, hogy Kamilla természetesen nem királynő, hanem Károly herceg királyné hitvese lesz.

A figyelmetekbe ajánljuk