Vilmos herceg Károly herceg és Harry herceg a természetben.
A sorozat utolsó két évadában a 13 éves Senan West Vilmos herceget, míg apja, Dominic West pedig Károly herceget fogja alakítani.

A korona című sorozat rajongói és producerei egyaránt fellélegezhetnek, hiszen megtalálták azt az ifjú színészt, aki Vilmos herceget fogja alakítani a sorozat ötödik és hatodik évadában. Mondjuk nem kellett sokat keresgélniük, hiszen a szerepet Senan Westre osztották, aki nem más, mint a Károly herceget alakító Dominic West fia – írja a Hollywood Reporter.

A 13 éves Senan által játszott Vilmos édesanyját, Diána hercegnét Elizabeth Debicki fogja alakítani, aki Emma Corrin helyét veszi át. Senannak ez lesz az első képernyős szereplése, kétségtelen, hogy nem lesz kis feladat a világ egyik legismertebb sorozatában debütálni.

A sorozat további új szereplői közé tartozik a II. Erzsébet királynét alakító Imelda Staunton, aki az Oscar-díjas Olivia Colmant váltja az ötödik és hatodik évadban, Lesley Manville pedig Helena Bonham-Carterrel cserél „helyet" Margit hercegnő szerepében, Jonathan Pryce pedig Tobias Menzies helyét veszi át Fülöp hercegként. A Trainspotting és az Elementary című filmekből ismert Johnny Lee Miller is biztosan szerepelni fog a szériában, aki John Major volt brit miniszterelnököt fogja alakítani, akinek 1990 és 1997 közötti vezetői időszakát követhetjük majd nyomon.

Bár ezt az információt még nem erősítették meg, sokan úgy vélik, hogy a Netflix-széria következő részei Diana 1997-es halálát fogják feldolgozni, amely akkor történt, amikor Vilmos herceg mindössze 15 éves volt. A pletykák szerint a hatodik és egyben utolsó évad 2012 körül, a királynő gyémántjubileuma idején fog játszódni.

A figyelmetekbe ajánljuk