vilmos herceg diána hercegné harry herceg

Vilmos herceg nem volt annyira szomorú és kétségbeesett, mint ahogy azt A korona sugallja

Az ötödik évad újabb ferdítése?


A királyi család állítólag eléggé aggódik A korona 5. évada miatt, amely a héten érkezik a Netflixre. A sorozat cselekménye mostanra elérkezett a '90-es évekbe, a királyi család számára viharos évtizedbe, amely többek között Károly és Diána házasságának felbomlásával, valamint Fülöp herceg és Penny Knatchbull állítólagos viszonyát is boncolgatni fogja.

Ez is érdekelhet: A korona: végre megvannak a tökéletes színészek Vilmos és Katalin szerepére

A közelgő epizódok miatt olyannyira nagy az aggodalom, hogy olyan fontos közéleti személyiségek, mint John Major volt miniszterelnök és Judi Dench színésznő nemtetszésüket fejezték ki amiatt, hogy szerintük a sorozatban elmosódnak a fikció és a valóság közötti határok.

Úgy tűnik, az új évadban a fiatal Vilmos herceget nagyon boldogtalannak állítják be, amivel kapcsolatban egy királyi szakértő helyretette a dolgokat.

Akik azt nézik, amit A korona mutat, azoknak azt is szem előtt kell tartaniuk, hogy még a kilencvenes években is voltak boldog idők Vilmos számára. Miközben sok esemény, amit ábrázol, valóban komor volt, bizonyára azt is meg kell mutatnia, hogy Vilmost gyerekként mennyire szerették

– mondta Richard Fitzwilliams.

Vlmos és édesanyja kapcsolata kiegyensúlyozott és boldog volt.

Vilmost a hírek szerint szomorúnak, beteljesületlennek és melankolikusnak ábrázolják az ötödik szériában. Azonban Diánától tanulta meg, hogy törődjön a rászorulókkal különösen a hajléktalanokkal és a kórházban fekvőkkel, és ez mindkettő hercegnek jót tett későbbi életében

– tette hozzá a szakértő.

Vilmos nemcsak tanult az anyukájától, de rengetegett szórakoztak. A szakértő pedig hozzátette, hogy Diána lazább volt, mint Károly. A hercegné elvitte a fiait moziba, síelni vagy vidámparkba, hogy a lehető legnormálisabb nevelést kapják.

(Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk