Jelenleg Josh O'Connor játssza, de az ötödik évadtól új színész veszi át a szerepet.


Nemrég megérkezett a The Crown negyedik évadának első előzetese, amiben először láthattuk Emma Corrint Diana hercegnéként. A színésznő csak egy évadig fogja eljátszani a karaktert, sorozat már be is jelentette utódját Elizabeth Debicki személyében.

Most a Metro értesülései szerint a harmadik évad vége óta Károlyt játszó Josh O'Connor utódját is megtalálták. A Drót című sorozat sztárja, Dominic West veszi majd át a stafétát tőle a következő évadtól, ami időugrással fog folytatódni. Az ötödik évad Károly és Diana kapcsolatának megromlásáról és előbbi félrelépéséről fog szólni Kamillával.

Friss

A fűszerek rengeteg egészségügyi hatással bírnak

A gyömbér, kurkuma és fahéj csak néhány azon fűszerek közül, melyek jelentősen javíthatják egészségünket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 dolog, amit soha nem szabad elfelejtened, ha depresszióval küzdesz

A depresszió elszívhatja az energiánkat, üresnek és fáradtnak érezhetjük magunkat. Ez pedig az élet minden területén megnehezít a mindennapjainkat. Vannak azonban apró lépések, amelyekkel jobban kontrollálhatjuk érzéseinket, ezzel javítva az általános közérzetünket. Ebből gyűjtöttünk össze négyet!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Íme, 3+1 ötlet a fokhagyma felhasználására

A fokhagyma antioxidánsokban és természetes antibiotikumokban gazdag egészséges zöldség. Hogyan használhatnánk fel minél sokrétűbben a hétköznapokban?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk