Mégis jön a The Crown 6. évada!

Fél évvel ezelőtt, a rajongók legnagyobb bánatára a Netflix bejelentette, hogy nem készítenek több évadot egyik legsikeresebb sorozatukból, a The Crownból. Már-már szinte mindenki feldolgozta a hírt, most a streamingcsatorna mégis úgy döntött, elkészül a széria hatodik évada.


A szolgáltató hivatalos Twitter-oldalán jelentette be a hírt, mely szerint mégsem az ötödik, hanem a hatodik évaddal zárják le brit királyi család elmúlt évtizedeit bemutató sorozatot.

A sorozatnak egyébként még az ötödik évada sem készült el, sőt a negyedik szezon forgatását is csak márciusban fejezték be – a széria alkotóinak ezzel kapcsolatban szerencséjük volt, hiszen még pont el tudták kerülni a koronavírus-járvány miatt bevezetett karanténintézkedéseket, amelyek megnehezítették volna a munkálatok befejezését.

A sorozat alkotója, Peter Morgan azért döntött mégis a plusz egy évad mellett, mert szeretné igazságosan lezárni a királyi család gazdag és bonyolult történetét.

The Crown Season 3 | Official Trailer | Netflixwww.youtube.com

„Ahogy elkezdtük az ötödik évad cselekményét megvitatni, gyorsan egyértelművé vált, hogy a történet gazdagságának és összetettségének igazolása érdekében vissza kell térnünk az eredeti tervünkhöz, és hat évadot kell készítenünk" – olvashatóak Morgan szavai a Twitter bejegyzésfolyamban, melyből az is kiderül, hogy várhatóan többet foglalkoznak majd Károly herceg és Diána hercegné kapcsolatával is.

A figyelmetekbe ajánljuk