Fél évvel ezelőtt, a rajongók legnagyobb bánatára a Netflix bejelentette, hogy nem készítenek több évadot egyik legsikeresebb sorozatukból, a The Crownból. Már-már szinte mindenki feldolgozta a hírt, most a streamingcsatorna mégis úgy döntött, elkészül a széria hatodik évada.


A szolgáltató hivatalos Twitter-oldalán jelentette be a hírt, mely szerint mégsem az ötödik, hanem a hatodik évaddal zárják le brit királyi család elmúlt évtizedeit bemutató sorozatot.

A sorozatnak egyébként még az ötödik évada sem készült el, sőt a negyedik szezon forgatását is csak márciusban fejezték be – a széria alkotóinak ezzel kapcsolatban szerencséjük volt, hiszen még pont el tudták kerülni a koronavírus-járvány miatt bevezetett karanténintézkedéseket, amelyek megnehezítették volna a munkálatok befejezését.

A sorozat alkotója, Peter Morgan azért döntött mégis a plusz egy évad mellett, mert szeretné igazságosan lezárni a királyi család gazdag és bonyolult történetét.

The Crown Season 3 | Official Trailer | Netflix www.youtube.com

„Ahogy elkezdtük az ötödik évad cselekményét megvitatni, gyorsan egyértelművé vált, hogy a történet gazdagságának és összetettségének igazolása érdekében vissza kell térnünk az eredeti tervünkhöz, és hat évadot kell készítenünk" – olvashatóak Morgan szavai a Twitter bejegyzésfolyamban, melyből az is kiderül, hogy várhatóan többet foglalkoznak majd Károly herceg és Diána hercegné kapcsolatával is.

Friss

Danny DeVito lesz az ördög Audrey Plaza sorozatában

Audrey Plaza az ördög lányát fogja alakítani, aki éppen az antikrisztust neveli.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk