Harry sussexi herceg, valamint felesége Meghan sussexi hercegné nem rég aláírt a Netflix-szel egy szerződést, ami ahhoz vezetett, hogy rengeteg rajongójuk elfordult tőlük. A szerződés arról szólt, hogy a The Crown (A korona) című sorozatot még azelőtt befejezik a streaming-szolgáltatónál, hogy a történet elérne botrányokkal teli életükhöz.


Angela Levin királyi életrajzíró azt állítja, hogy a herceg pár évvel ezelőtt azt mondta neki, hogy királyi család valóban követi a Netflix-sorozatot. Talán ez lehet az oka annak, hogy a brit Marie Claire értesülései szerint Harry és Meghan szeretnék megakadályozni, hogy a széria feldolgozza kapcsolatukat. Harry ugyanis attól tart, hogy olyan információk kerülnek napvilágra, amelyek nagyon rossz színben tűntetné fel a családját, így teljesen befeketítené a hírüket a világban.

GettyImages/Richard Baker

A szerződés aláírása megválaszolt néhány kérdést a hercegi párral kapcsolatban: például azt, hogyan élték túl, hogy a Megxitet (ezt a kifejezést használják Harry és Meghan királyi családtól való távozására a britek-szerk.) követő hónapokat, és hogyan érnék el a pénzügyi függetlenséget a királyi család többi tagjától.

A Mirror arról számolt be, hogy Harry és Meghan ezt az alkut felhasználva követeléseket is támasztott a The Crown jövőbeli részeivel kapcsolatban, különös tekintettel arra, hogy a saját szakításuk a családdal már ne legyen feldolgozva a filmsorozatban. Levin szerint a Netflix-megállapodás nagy hiba volt Meghanék részéről, hiszen a sorozat így

„nevetség tárgyává teszi Harry apját, édesanyját és nagymamáját."

(forrás: nzherald.co.nz)

Friss

LEGO X Adidas – egy „sportcipő", amibe nem szívesen bújnál bele

A sneaker-rajongók egy újabb újdonsággal bővíthetik gyűjteményüket, bár ebben a „cipőben" aligha tudnának kényelmesen útra kelni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Youtube/Sarah Lee

Világrekordot jelentő összegért kelt el egy pásztorkutya

Egy jó pásztorkutya aranyat ér.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk