A CBS kiadott két rövid részletet Oprah Winfrey Meghan és Harry-vel készített interjújából, amelyekben Diana hercegnőről is beszélnek.

Pár héttel ezelőtt érkezett a hír, hogy az amerikai televíziózás ikonja, Oprah Winfrey 90 perces mélyinterjút készít Harry herceggel és Meghan Markle-lel. A házaspárnak ez volt az első interjúja 2019 októbere óta, a két év alatt pedig nagyot fordult velük a világ. A hercegi pár teljesen kivált a királyi családból és Los Angelesben kezdtek új életet, valamint most várják második babájukat.

A CBS kiszivárogtatott pár részletet, amit már most több millióan tekintettek meg, a nézettség kétségkívül rekordokat fog dönteni.

Az Egyesült Államokban vasárnap, Angliában hétfőn sugárzott interjúban Meghan a királyi családba való belépéséről, a házasságról és anyaságról beszél, valamint arról, hogyan kezeli a nyilvánosság miatt ránehezedő nyomást. A beszélgetéshez később Harry herceg is csatlakozik, aki nyíltan beszélt aggodalmairól.

„Megkönnyebbülten és boldogan ülök itt a feleségemmel – kezdte Harry – A legnagyobb félelmem az volt, hogy a történelem megismétli önmagát. El sem tudom képzelni, mennyire nehéz lehetett neki egyedül végigcsinálni mindent"

– mondta Dianára utalva, aki 36 évesen halt meg egy párizsi autóbalesetben, miközben a paparazzók üldözték.

Arról is meséltek, hogy nehéz volt nekik megszokni az új közeget, de támogatták egymást. Költözésük előtt többször felemelték a szavukat a bulvárlapok ellen, amelyek sokszor bántalmazó, rasszista stílusban írtak Markle-ről, akinek édesapja fehér, édesanyja pedig afroamerika, illetve Harry a visszalépéssel meg akarta védeni magát és családját a sajtótól.


(The Guardian)


Friss

Három megszólaló, három történet – ezért szeretjük a Rosaliát (x)

Idén ünnepli 10. születésnapját Budapest kedvenc nyárköszöntő fesztiválja, a Rosalia. Ebből az alkalomból kérdeztünk meg három, a fesztivál életében fontos szereplőt. De vajon, mi a közös a SPAR Magyarország, a Gál Szőlőbirtok és a Varsányi Pincészet Rosaliához fűződő kapcsolatában? A beszélgetésekből kiderül.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 fűszer, amik rendkívül egészségek

Rengeteg fűszert gyógyászati tulajdonságaik miatt használtak, mielőtt a gasztronómia meghatározó alappilléreivé váltak volna. A modern tudomány pedig bebizonyította, hogy közülük jó néhány valóban figyelemre méltó egészségügyi előnyökkel jár.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Wikimedia

Európa egyik leggyakoribb lepkefaja képes akár 14 ezer kilométert is megtenni

A bogáncslepke akár 12-14 ezer kilométert is megtesz Afrika és Európa között kedvező időjárási körülmények esetén. Ez pedig a leghosszabb vándorlási útvonal, amelyet egy rovar megtesz.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk