Archie Harrisonnak testvére lesz.


Meghan Markle és Harry herceg szóvivője a Sky magazinnak erősítette meg az örömhírt.

„Megerősítjük, hogy Archie nagytestvér lesz. Harry sussexi herceg és Meghan sussexi hercegné második gyereküket várják"

– áll a sajtóközleményben, melyben arra is emlékeztetnek minket, hogy a Markle júliusban szintén várandós volt, ám terhessége akkor sajnálatosan vetéléssel végződött. Erről novemberben számolt be a New York Times hasábjain. Akkor azt írta,

„Tudtam, amikor az elsőszülött gyermekemet szorongattam, hogy elveszítem a másodikomat."

A bejelentéshez készült képet Misan Harriman készítette. Az Instagram-bejegyzés képaláírásából pedig az is kiderül, a fotó iPaddel készült, amit a fotós – minden valószínűleg a koronavírus miatt – távolról irányított, így fizikailag nem volt jelen a fotózás helyszínén.

Friss

Térképre vitték a Balaton legjobb sörlelőhelyeit

A különleges sörök kedvelőinek kedvez az az új online kalauz, amely a legjobb Balaton környéki kisüzemi sörfőzdéket, illetve craft söröket is árusító éttermeket, sörözőket és üzleteket gyűjti össze.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Kis zöld marslakók helyett gépek lesznek a földönkívüliek, ha meglátogatnak minket

A földönkívüli élet után kutató SETI Intézet egyik vezető tudósa, Seth Shostak szerint nincs realitása azoknak a nézeteket, miszerint, ha az idegenek megjelennek a Földön, akkor úgy fognak kinézni, mint ahogy a legtöbben elképzelik.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk