Nemrég írtunk arról, hogyan illatozik Cambridge hercegnéje, Katalin. Az általa preferált illatszerek után most górcső alá vettük, mely parfümöket fújja előszeretettel magára Harry herceg felesége, Meghan Markle.


Sussex hercegnéje Katalinnal ellentétben a valamivel intenzívebb illatokat kedveli, és különböző napszakonként különböző karakterű parfümöket fúj magára.

Az esküvőjére a királynő parfümőre, a Floris London készített számára egy személyre szabott illatot, amely a márka Bergamotto di Positano nevű illatszerén alapult. Ennek meghatározó tónusai a bergamott, a narancsvirág, a gyömbér és a zöld tea.

Meghanról már korábbi nyilatkozatai alapján tudhattuk, hogy legnagyobb kedvencei a virágos-fűszeres illatok. Bár Katalinhoz hasonlóan ő is kedveli a Jo Malone illatait, azok közül ő leginkább a fás Wood Sage-et és a tenger inspirálta Sea Saltot részesíti előnyben. Nappali illatként az Oribe virágos Côte d'Azur parfümjét fújja gyakran magára, estére viszont nehezebb, karakteresebb illatokat választ, mint például a Bvlgari BLV II-t, melyet ibolya, mandarin, narancs, csillagánizs, édesgyökér, írisz, pacsuli, vetiver, benzoin, ámbra és pézsma jegyek alkotnak.

via nlc.hu

Friss

Top 5 leggazdagabb színésznő a világon

Ki minden idők leggazdagabb színésznője? A Forbes elkészítette a top 10-es listát, akárcsak a férfi színészekről.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Megnézed ezt a videót és megérted, miért Pogba a franciák vezére

A jó vezetőnek mindenkihez van egy jó szava, a francia középpályásnak egy külön kézfogása is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Így tároljunk élelmiszereket ebben a hőségben

Az élelmiszerek megfelelő tárolása kulcsfontosságú lehet egészségünk megőrzésében, különösen a nyári időszakban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk