meghan markle zöld ruhában és hálós kalapban sminkben mosolyog

Nemrég írtunk arról, hogyan illatozik Cambridge hercegnéje, Katalin. Az általa preferált illatszerek után most górcső alá vettük, mely parfümöket fújja előszeretettel magára Harry herceg felesége, Meghan Markle.


Sussex hercegnéje Katalinnal ellentétben a valamivel intenzívebb illatokat kedveli, és különböző napszakonként különböző karakterű parfümöket fúj magára.

Az esküvőjére a királynő parfümőre, a Floris London készített számára egy személyre szabott illatot, amely a márka Bergamotto di Positano nevű illatszerén alapult. Ennek meghatározó tónusai a bergamott, a narancsvirág, a gyömbér és a zöld tea.

Meghanról már korábbi nyilatkozatai alapján tudhattuk, hogy legnagyobb kedvencei a virágos-fűszeres illatok. Bár Katalinhoz hasonlóan ő is kedveli a Jo Malone illatait, azok közül ő leginkább a fás Wood Sage-et és a tenger inspirálta Sea Saltot részesíti előnyben. Nappali illatként az Oribe virágos Côte d'Azur parfümjét fújja gyakran magára, estére viszont nehezebb, karakteresebb illatokat választ, mint például a Bvlgari BLV II-t, melyet ibolya, mandarin, narancs, csillagánizs, édesgyökér, írisz, pacsuli, vetiver, benzoin, ámbra és pézsma jegyek alkotnak.

via nlc.hu

A figyelmetekbe ajánljuk