Megjelent néhány részlet a Harry-vel és Meghannel készült Oprah-interjúból

Megjelent néhány részlet a Harry-vel és Meghannel készült Oprah-interjúból

A CBS kiadott két rövid részletet Oprah Winfrey Meghan és Harry-vel készített interjújából, amelyekben Diana hercegnéről is beszélnek.


Pár héttel ezelőtt érkezett a hír, hogy az amerikai televíziózás ikonja, Oprah Winfrey 90 perces mélyinterjút készít Harry herceggel és Meghan Markle-lel. A házaspárnak ez volt az első interjúja 2019 októbere óta, a két év alatt pedig nagyot fordult velük a világ. A hercegi pár teljesen kivált a királyi családból és Los Angelesben kezdtek új életet, valamint most várják második babájukat.

A CBS kiszivárogtatott pár részletet, amit már most több millióan tekintettek meg, a nézettség kétségkívül rekordokat fog dönteni.

Az Egyesült Államokban vasárnap, Angliában hétfőn sugárzott interjúban Meghan a királyi családba való belépéséről, a házasságról és anyaságról beszél, valamint arról, hogyan kezeli a nyilvánosság miatt ránehezedő nyomást. A beszélgetéshez később Harry herceg is csatlakozik, aki nyíltan beszélt aggodalmairól.

Megkönnyebbülten és boldogan ülök itt a feleségemmel – kezdte Harry. A legnagyobb félelmem az volt, hogy a történelem megismétli önmagát. El sem tudom képzelni, mennyire nehéz lehetett neki egyedül végigcsinálni mindent

– mondta Dianára utalva, aki 36 évesen halt meg egy párizsi autóbalesetben, miközben a paparazzók üldözték.

Arról is meséltek, hogy nehéz volt nekik megszokni az új közeget, de támogatták egymást. Költözésük előtt többször felemelték szavukat a bulvárlapok ellen, amelyek sokszor bántalmazó, rasszista stílusban írtak Markle-ről, akinek édesapja fehér, édesanyja pedig afroamerika, illetve Harry azt is elárulta, hogy a visszalépéssel meg akarta védeni magát és családját a sajtótól.

(The Guardian)

A figyelmetekbe ajánljuk