András herceg.
Brit források szerint a yorki herceg új életet kezdhet a tengerentúlon a szexuális zaklatási ügyében történt megegyezés után.

Ingrid Seward királyi szakértő szerint York hercege az Egyesült Államokban kezdhet új életet, miután egyezség született a Virginia Giuffre-val kapcsolatos szexuális zaklatási ügyben. A megegyezés a felelősség elismerése nélkül történt, és a herceg mindig is tagadta a vádakat.

Sokan úgy vélik, hogy András az unokaöccse nyomdokaiba léphet, és új életet kezd, miután a királynő megfosztotta királyi és katonai címeitől.

Egy januárban kiadott közleményben a Buckingham-palota bejelentette:

A királynő jóváhagyásával és beleegyezésével York hercegének katonai hovatartozásait és királyi pártfogói címeit visszavették. A yorki herceg továbbra sem vállal közfeladatokat, és magánemberként védekezik ebben az ügyben.

A The Sun című lapban Ingrid Seward azt írta:

András most igyekszik távol maradni ettől az egész zavaros ügytől és megpróbál továbblépni az életével. Mióta a herceget megfosztották királyi és pártfogói címeitől, saját helyzetét Harry herceg szituációjához hasonlította. És fontolgatja, hogy a fiatalabb királyi herceg nyomdokaiba lép, úgy érzi, hogy a műsorszolgáltatás, a nyilvános beszédek, a televíziózás, sőt a könyvkiadás világában új életet kezdhet.

Seward azonban úgy véli, hogy a herceg nem valószínű, hogy elköltözik, amíg őfelsége még a trónon van.

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk