Harry herceg és Meghan Markle
Meghan Markle egy nemrégiben készült interjú során elárulta, hogy későbbi férjével hogyan kerülték ki a kíváncsi szemeket egy halloweeni buliban.

Az Ellen című műsorban a sussexi hercegné – aki az Archewell nevű nonprofit szervezet társalapítója – bepillantást engedett abba, hogy a Harry herceggel három évvel ezelőtt hogyan tartották titokban kapcsolatukat a hivatalos randevú bejelentése előtt. Ez magában foglalta azt is, hogy egy poszt-apokaliptikus halloweeni partin bonyolult jelmezekbe burkolóztak.

Az egykori színésznő elmondása szerint a herceg meglátogatta őt Torontóban, és ezután a hercegnő unokatestvérével és annak férjével együtt négyen elmentek szórakozni, miközben teljesen felismerhetetlenek maradtak.

Mi négyen Halloween-jelmezben osontunk ki, hogy csak egy szórakoztató estét töltsünk a városban, mielőtt kiderülne a világ számára, hogy egy pár vagyunk

– mondta Markle

Mióta márciusban visszaléptek a királyi családban betöltött pozícióiktól, a hagyományosan zárkózott duó több dolgot csinálhat nyilvánosan, mint egy hagyományos királyi pár. Markle azonban elárulta, hogy idén Halloweenkor inkább otthon maradtak egy családias hangulatú estére.

Valami szórakoztatót akartunk csinálni a gyerekeknek, de ők egyáltalán nem voltak oda az ötletért. Archie talán öt percig volt dinoszaurusz

– folytatta.

Markle a szereplése során beszélt a The Bench című gyerekkönyvéről is, amely egy vers alapján készült, melyet apák napjára írt a férjének.

Arról szólt (a vers – a szerk.), ahogyan megfigyeltem őt, és tudod, ahogyan apává válik, ami a legszebb dolog és igazából ez volt a célja az egésznek

– mesélte Markle.


Forrás: The Hollywood Reporter

A figyelmetekbe ajánljuk