Meghan Markle és Harry herceg.

Harry herceg és Meghan Markle titkos látogatása során a hírek szerint II. Erzsébet meghívta a párt a júniusban tartandó platina jubileum-ünnepségre.


Miután 2020 elején bejelentették, hogy lemondanak a királyi rangjukról, Harry herceg és Meghan Markle a tengerentúlra költöztek, és Kaliforniában telepedtek le két gyermekükkel, Archie Harrisonnal és Lilibet Dianával.

Az Oprah-nak adott, tavaly sugárzott interjúban beszéltek először a királyi családdal való szakítás okairól.

Harry azóta már kétszer visszatért az Egyesült Királyságba – egyszer 2021 áprilisában nagyapja, Fülöp herceg temetésére, majd később az év folyamán édesanyja, Diána hercegné szobrának leleplezésére –, de a múlt héten Sussexék először látogattak el együtt az Egyesült Államokba költözésük óta.

A privát utazásra közvetlenül azelőtt került sor, hogy Hollandiába érkeztek volna az Invictus Játékok kezdetére, és a pár a királynőhöz látogatott el a windsori kastélyba.

Harry később egy interjúban azt mondta, hogy nagyszerű volt látni a királynőt. Az uralkodónál tett látogatás új reményt ébresztett arra vonatkozóan, hogy a Sussexek és a királyi család kibékülnek egymással

Sőt, azóta már arról is beszámoltak, hogy Harry és Meghan meghívást kapott, hogy a Buckingham-palota erkélyén jelenjenek meg a királyi család többi tagjával együtt, a királynő júniusi platina jubileum-ünnepségén.

A The Telegraph szerint nem lesz hivatalos szerepük az ünnepségeken, de megjelenhetnek az uralkodó mellett, és részt vehetnek különböző családi eseményeken a hosszú hétvégén.

Sussexék azonban még nem erősítették meg, hogy a folyamatban lévő biztonsági kérdések miatt visszatérnek-e az Egyesült Királyságba az ünnepségekre, a pár szóvivője pedig azt mondta a lapnak, hogy nem beszélnek a jövőbeli utazási terveikről.

Forrás: Marie Claire UK


A figyelmetekbe ajánljuk