Harry herceg nagyon magányos?
Getty Images

Harry herceg nagyon magányos?

Amióta Harry és Meghan Markle kiléptek a királyi családból, talán minden héten felröppen a pletyka, mely szerint a herceg boldogtalan és magányos, de vajon valóban így van?


A 37 éves herceg júniusban családjával együtt visszatér az Egyesült Királyságba, hogy megünnepeljék a királynő platina jubileumát.

Tessa Dunlop királyi szakértő és történész azonban úgy véli, hogy Vilmos herceg öccse „igazi kötéltáncot jár" és a királynő 70 éves uralkodását ünneplő események során nagyon magányosnak érezheti majd magát.

Igen, pénzt kell keresnie, és igen, a királyi család miatt kirekesztettnek érzi magát, és úgy érzi, nem támogatják eléggé

– mondta Tunlop, illetve hozzátette, hogy Harrynek szüksége van a királyi családra és az ő kis „varázslatos tündérporukra".

A szakértő ezt nem sokkal azután nyilatkozta, hogy Meghan Netflix-műsorát visszavonták, illetve, hogy Harry állítólag rendkívül hiányolja a családját.

A streaming szolgáltatás az előfizetők számának csökkenése után számos leépítést hajtott végre az elmúlt hetekben, és Sussex hercegnéjének legújabb projektje, a Pearl volt az egyik, amelyiknek el kellett tűnnie.

A produkciót Meghan és Harry Archewell Productions nevű szórakoztatóipari cége hozta létre.

Egy másik királyi életrajzíró, Angela Levin pedig azzal vádolta a 37 éves herceget, hogy tönkre akarja tenni a királyi családot.

A GB Newsnak nyilatkozva Levin elmondta:

Lépésről lépésre halad, és megpróbálja megbuktatni a monarchiát. De talán nem is ez a legjobb szó. Elpusztítani akarja.

(Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk