Harry herceg egy mikrofonba beszél.

Úgy tűnik, hogy Harry herceg emiatt nem vesz részt a királynő nagy ünnepségén

Az eddigi hírek alapján sokan azt feltételezték, hogy Harry herceg és családja részt vesz a királynő platina jubileumi ünnepségsorozatán, ám most egy kissé furcsa ok miatt meghiúsulhat a júniusi hazatérése.


Mielőtt a múlt hónapban Hollandiába érkezett volna az Invictus Játékokra, Harry herceg titokban megállt az Egyesült Királyságban, hogy meglátogassa nagymamáját, a királynőt. A teázás után arról számoltak be, hogy Harry és Meghan meghívást kapott, hogy csatlakozzanak a királyi családhoz a palota erkélyén a júniusra tervezett platina jubileumi ünnepségeken.

Amikor a hosszú hétvége során történő esetleges megjelenésről kérdezték, Harry ezt mondta:

Nem vagyok biztos benne, mivel sok minden van, biztonsági kérdések és minden más, de megpróbálom lehetővé tenni, hogy a gyerekeim találkozhassanak vele.

Úgy tűnik azonban, hogy azok, akik abban reménykednek, hogy az ünnepségek során láthatják Sussexéket, csalódhatnak, mivel a herceg nem biztos, hogy visszatérhet az Egyesült Királyságba.

A hírek szerint ugyanis megfogadta, hogy egy teljes szezont fog pólózni Kaliforniában, ahol jelenleg Meghannal és két gyermekükkel, Archie Harrisonnal és Lilibet Dianával él.

Omid Scobie királyi tudósító elmondta, hogy Harry a pólószezont Santa Barbarában fogja végigjátszani Los Padres csapatában, és részt vesz a május 9. és 15. közötti Folded Hills Pop Challenge-en, a május 20. és 29. közötti Lisle Nixon Cupon, valamint a június 3. és 19. között tartandó Cheval Athletics USPA Intra-Circuiton.

Amennyiben mindhárom versenyen részt vesz, akkor nem fog tudni Angliába repülni a június 2-án, csütörtökön kezdődő és június 5-én, vasárnap befejeződő Platina-hétvégére.

Forrás: Marie Claire UK


A figyelmetekbe ajánljuk