Ezeket a kínos részleteket fogja tartalmazni Erzsébet királynő memoárja

Ezeket a kínos részleteket fogja tartalmazni Erzsébet királynő memoárja

A könyv a monarchia utolsó, viharos három évét mutatja be.


A HarperCollins kiadó megerősítette, hogy a könyvet a királynő jövő hónapban esedékes platina jubileuma alkalmából adják ki.

A mindent eláruló memoárt Angela Kelly királyi segéd írja majd, aki dokumentálta az elmúlt három év hullámvölgyeit, bemutatva Harry és Meghan szakítását a királyi családdal, és a királynő gyászát Fülöp herceg elvesztése miatt.

A HarperCollins bejelentette, „hogy a királynő személyesen adta áldását arra, hogy megosszák a világgal páratlan köteléküket, és Angela az első olyan szolgálója a királyi háznak, aki megkapta ezt a rendkívüli engedélyt”.

Kelly, aki több mint 30 éve dolgozik a királynőnek, a HMS Bubble – a királynő világjárvány miatti buborékjának hivatalos megnevezése – középpontjában állt, amíg II. Erzsébet a windsori kastélyba volt bezárva.

A Buckingham-palota által engedélyezett kiadvány pont egybeesik Harry herceg idén megjelenő könyvének bemutatásával. Bennfentes források szerint Sussex hercege az apjával, Károly herceggel és Vilmos herceggel való kapcsolatáról fog nyilatkozni, akikkel nyilvánosan összeveszett.

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk