harry herceg

Egy királyi szakértő szerint Harry herceg a monarchia szétrombolását tervezi

Harry herceg és a királyi családdal való állítólagos viszályai, az elmúlt években a bulvársajtó közkedvelt témájává vált. Azonban pár hete semmi másról nem lehetett olvasni, mint hogy újra szent a béke, találkozott a királynővel és semmilyen feszültség nincs kettejük között. Egy szakértő azonban nem egészen így látja.


Most egy királyi életrajzíró, Angela Levin azzal vádolta a 37 éves uralkodót, hogy tönkre akarja tenni a királyi családot.

A GB Newsnak nyilatkozva Levin elmondta:

Lépésről lépésre halad, és megpróbálja megbuktatni a monarchiát. De talán nem is ez a legjobb szó. Elpusztítani akarja.

Az elmúlt hetekben Harry visszarepült az Egyesült Királyságba egy titkos találkozóra, hogy meglátogassa a nagymamáját a platina jubileumi ünnepségek előtt. Majd ezek után többször is azt nyilatkozta, hogy a királynő védelme a legfontosabb számára.

Azonban Levin szerint ez csak egy álca, és bár azt az illúziót akarja kelteni, hogy gondoskodik a nagymamájáról, éppen az ellenkezőjét teszi.

Azt mondja, hogy a bátyja és az apja csapdába esett, és teljesen biztos, hogy ez felzaklatja a királynőt, de úgy tesz, mintha vigyázni akarna rá, de nincs vele, nem él az Egyesült Királyságban. Az egész valamiféle csúnya játék

– folytatta királyi életrajzíró.

Közben a királynő megerősítette, hogy csak a királyi család tagjai lesznek mellette a június 2-án megrendezésre kerülő Trooping the Colour elnevezésű éves ünnepségen, amely a platina jubileumi ünnepségek egész sorát indítja el, hogy megünnepeljék őfelsége 70 éves uralkodását.

Ez pedig azt jelenti, hogy az előzetes jóslatokkal szemben Harry, Meghan és két gyermekük, valamint András herceg nem fog a Buckingham-palota erkélyén állni, bár a négynapos ünnepi hétvégén más eseményeken részt vehetnek.

A hírek szerint azonban ez a döntés nem tetszik Harrynek, hiszen nem akarja, hogy kizárják az ünnepségből.

(Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk