Harry herceg aggódik a királynő miatt – sokak szerint Andrástól félti

Harry herceg aggódik a királynő miatt – sokak szerint Andrástól félti

Vajon tényleg van rá oka?


Mielőtt a hónap elején Hollandiába utazott volna az Invictus Games-re, Harry herceg meglepetésszerűen és teljes titokban ellátogatott Windsorba, hogy meglátogassa nagymamáját, II. Erzsébet királynőt és édesapját, Károly herceget.

Bár az utazás Meghan Markle-lel titokban maradt, azóta már arról szóltak a hírek, hogy Sussexék júniusban visszatérnek az Egyesült Királyságba a királynő platina jubileumi ünnepségére, mivel az uralkodó állítólag megkérte a párt, hogy jelenjen meg a Buckingham-palota erkélyén a családdal, Harry pedig újságíróknak azt mondta, hogy nagyszerű volt látni őt.

Az NBC-nek adott interjúban, a hágai verseny kezdetén Harry arról is beszélt, hogy meg akarja védeni az uralkodót:

Azt akarom, hogy védve legyen, és hogy a megfelelő emberek legyenek körülötte.

Vilmos herceg és Katalin kínos reakciója, amikor erről megjegyzéséről kérdezték, nem sokkal később vírusként terjedt el, de míg a rajongók azt hitték, hogy Károlyról és Vilmosról vagy esetleg a palota segítőiről beszélhetett, Sussex hercege valójában a botrányokkal bővelkedő András hercegre célzott.

A Buckingham-palota egyik forrása elmondta a lapnak:

A képek, amelyeken András herceg a királynőt a Westminster apátságba kíséri, felzaklathatták Harryt. És most úgy gondolják, hogy ez az egyik oka annak, hogy ilyen meglepő megjegyzést tett. A fiatal herceg ismeri a királynő segítőit, és egyáltalán nincs köztük ellenségeskedés. A palota tisztában volt azzal, hogy esetleg interjút adhat, de senki sem számított ilyen jellegű kijelentésekre. Úgy tűnt, arra célzott, hogy aggódik a királynő biztonsága miatt.

Az angol bulvársajtónak pedig van egy olyan sanda gyanúja, hogy ennek köze lehet Andráshoz, aki az elmúlt hónapokban igencsak közel került az édesanyjához, a királynőhöz. A sussexi herceg azonban nem magyarázta meg kijelentését.

(Marie Claire)


A figyelmetekbe ajánljuk