Katalin hercegné
Fotó: Getty Images

Katalin hercegnét jó ideig nem láthatjuk még a nyilvánosság előtt

Katalin hercegné az év hátralévő részében nem fog visszatérni a nyilvánosság elé, legközelebb csak 2025-ben láthatjuk.


Katalin hercegné napirendje üres. Semmi nincs betervezve. Lehet, hogy az év hátralévő részében nem jelenik meg nyilvánosan

– nyilatkozta egy királyi forrás.

A walesi hercegné és férje, Vilmos herceg egyik állítólagos barátja azt is elmondta a lapnak, hogy Katalin miért helyezi a mentális egészségét mindenek fölé ebben az időszakban.

Ez is érdekelhet: Ezt lehet tudni Katalin hercegné rejtélyes sebhelyéről

Nem zárnám ki, hogy egy újabb videóüzenetben tájékoztatja az országot az egészségi állapotáról. Ez nagyon hatásos módszernek bizonyult az összeesküvés-elméleteket hangoztatók sakkban tartására. De a legfontosabb dolog számára most az, hogy elkerüljön mindenféle stresszt vagy szorongást, és csak a gyógyulásra koncentráljon

– tette hozzá a bennfentes.

Állítólag amint az iskola véget ér, Sandringhambe utaznak. Így Katalin az angliai Norfolkban lévő Anmer Hallban tölti majd az időt a gyerekeivel és a rokonokkal.

Azok a szülők, akiknek a gyerekei ugyanabba az iskolába járnak, mint Middleton gyerekei, a Daily Beastnek elmondták, hogy az elmúlt hónapokban nem látták a háromgyermekes anyát egyetlen sportmérkőzésen vagy iskolai rendezvényen sem.

A figyelmetekbe ajánljuk