Katalin hercegné nevet.
Fotó: Getty Images
Katalin hercegné.

Elhúzódhat Katalin hercegné felépülése titokzatos hasi műtétjéből

Noha szinte semmilyen információt nem közölt a királyi család a műtéttel kapcsolatban, annyi biztosnak látszik, hogy hosszas felépülés vár Katalin hercegnére.


Mi is beszámoltunk arról, hogy Katalin hercegné januárban – mindeddig tisztázatlan okból – hasi műtéten esett át. A walesi hercegné egy ideje már otthonában, a windsori Adelaide Cottage-ban lábadozik, ráadásul nem akármilyen ápolószemélyzete van: három gyermeke lesi minden kívánságát.

Ez is érdekelhet: Ebbe a méregdrága iskolába járhat majd György herceg

A legfrissebb hírek azonban arról szólnak, hogy Katalin felépülése a vártnál hosszabb időt is igénybe vehet

– derül ki a Marie Claire cikkéből.

A királyi család ügyeibe belelátó szakírók korábban úgy vélték, húsvét környékén már újra elláthatja feladatait a walesi hercegné – a Windsor-ház hivatalos közleményei is ebbe az irányba mutattak –, de bizonyos jelek arra utalnak, hogy elhúzódhat Katalin felépülése.

Legalábbis gyanús, hogy amíg III. Károly királyrákbetegségéről időről-időre megtud valamit a közvélemény, addig Katalin kapcsán egy ideje teljes a hírzárlat. Mindez pedig, ahogy ilyenkor az lenni szokott, kedvez az összeesküvés-elméletek terjedésének.

A minap egy szemfüles lesifotósnak sikerült lencsevégre kapnia a hercegnét – a műtét óta először. Katalin az édesanyja mellett ült egy autóban, nem messze a windsori rezidenciától. Ami különös: a volán mögött nem a hercegné ült.

A fényképet látva sokak számára kérdésessé vált, hogy Katalin fel tud-e épülni húsvétig.

A királyi család – talán a friss pletykákra is reagálva – nem sokkal később közleményben tudatta, hogy a walesi hercegné részt vesz a brit hadsereg hagyományos zászlós díszszemléjén, a Trooping the Colour nevet viselő eseményen, melyet idén június 8-án tartanak Londonban.

Ezt is figyelmedbe ajánljuk: A királyi családban még a vécére járás is szabályozva van

Könnyen lehet, hogy ez lesz Katalin hercegné első nyilvános fellépése a januári műtét után, hiába rebesgették korábban a húsvéti visszatérést.

A figyelmetekbe ajánljuk