György herceg, Lajos herceg és Sarolta hercegnő
Fotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images

Ez nagyon aranyos! Odaadón ápolják Katalin hercegnét gyermekei

Katalin már otthon lábadozik – három kisgyermekén biztos nem múlik majd a gyors felépülés.


Ahogy arról mi is beszámoltunk, Katalin hercegné januárban tervezett hasi műtéten esett át. A részletekről a királyi család nem adott tájékoztatást, de annyi bizonyos, hogy nagy a nyomás ezekben a napokban Vilmos hercegen: nemcsak feleségéért aggódik, de rákbetegséggel küzdő édesapjáért is.

Ez is érdekelhet: Katalin szívesen kibékülne Harryvel, de Meghant továbbra sem látja szívesen

Katalint időközben kiengedték a londoni magánklinikáról, ahol a műtétet végezték, a walesi hercegné immár otthon, a windsori Adelaide Cottage-ban lábadozik.

Noha bizonyára telik a királyi családnak szakképzett nővérekre, Katalin hercegné ápolásából három gyermeke, György, Sarolta és Lajos is kiveszi a részét, írja a Marie Claire.

Mindent megtesznek azért, hogy édesanyjuk jól érezze magát

– mesélte egy, a királyi család ügyeibe belelátó forrás, majd hozzátette:

A palota tömve van Katalin kedvenc virágaival, pihe-puha párnákkal, takarókkal, valamint a hercegné kedvenc édességeivel. A család repes az örömtől Katalin hazatérése óta.
katalin hercegn\u00e9 nevet

Katalin hercegné.

Fotó: Getty Images

Mi is beszámoltunk korábban arról, hogy Vilmos félig-meddig apja feladatait is ellátja, amióta fény derült a király rákbetegségére. Úgy hírlik, a walesi herceg a sok teendő ellenére a konyhai munkából is kiveszi a részét, hogy így is levegye a terhet felesége válláról.

Ezt is figyelmedbe ajánljuk: Harry herceg elárulta, hogyan zajlott rákbeteg édesapjánál tett látogatása

György, Sarolta és Lajos nem egy nyilvános eseményen bizonyították már, hogy talpraesett, életvidám gyerekek. Most sem csüggednek Katalin betegsége miatt: inkább minden tőlük telhetőt megtesznek a hercegné gyógyulásáért.

Mesét mondanak, teát és levest főznek édesanyjuknak, Sarolta pedig még egy élményfürdős napot is szervezett neki.

Noha Katalinnak most mindenekelőtt pihenésre van szüksége, nincs szíve elutasítani gyermekei kedveskedéseit.

A hercegné az orvosok szerint leghamarabb húsvét után térhet vissza kötelességeihez, de ki tudja, három gyermeke segítségével talán még hamarabb felépülhet…

A figyelmetekbe ajánljuk