Vilmos és Katalin
Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Katalin szívesen kibékülne Harryvel, de Meghant továbbra sem látja szívesen

A szakértők szerint Katalin hercegné kezében lehet a megoldás kulcsa a brit királyi családban uralkodó problémákat illetően, de van még egy komoly akadály.


Katalin hercegné szívesen véget vetne a viszálykodásnak, írja egy, a brit királyi családhoz közel álló forrásra hivatkozva a Marie Claire.

Az is igaz, teszi hozzá a név nélküli megszólaló, hogy Katalin elsősorban Harryvel békülne, Meghannel már kevésbé. Utóbbira ugyanis továbbra is neheztel a walesi hercegné – konfliktusuk Harry és Meghan 2018-as egybekelése óta tart. Az esküvő előkészületei során Katalin és Meghan Sarolta hercegnőkoszorúslány-ruhája kapcsán kaptak össze, Harry menyasszonya állítólag el is sírta magát.

Akárhogy is, Katalin nyitott a békülésre, hiszen Harryt mindig is szinte testvéreként szerette. Azonban nem akarja befolyásolni férjét, Vilmos herceget – teszi hozzá egy másik forrás.

A hercegné inkább abban bízik, az idő majd begyógyítja a sebeket.

III. Károly király rákdiagnózisa azonban fordulatot hozhat a családi konfliktusban. Harry már egy ideje törekszik arra, hogy javítson apjával való viszonyán, a betegség híre csak megerősíti őt ebben.

Ezt is figyelmedbe ajánljuk: Újra megszólalt rákdiagnózisával kapcsolatban III. Károly király

Harry herceg

Harry herceg

Karwai Tang/WireImage/Getty Images

Katalin hercegné közelmúltbéli rejtélyes műtétje ugyancsak segíthet abban, hogy elsimuljanak a konfliktusok.

Nemrég derült ki, hogy a walesi hercegnén ismeretlen okból hasfali műtétet hajtottak végre. Mindössze annyi szivárgott ki, hogy nem rákról van szó.

Egy forrás azonban óvatosságra int: szerinte Vilmos hercegben mély nyomot hagytak Harry megnyilvánulásai, valamint az, hogy kiteregette a családi szennyest a médiának. A sussexi herceg nemcsak Oprah-nak adott interjút, de sérelmeiről könyvet is írt Tartalék címmel, valamint egy netflixes dokumentumsorozatban is közreműködött.

Ez is érdekelhet: Harry kétségbeesetten próbál visszatérni a királyi családhoz

Az újabb fejlemények talán tényleg meghozzák a várva várt kibékülést.

A figyelmetekbe ajánljuk