Vilmos és Harry
Fotó: Getty Images

Harry kétségbeesetten próbál visszatérni a királyi családhoz

Harry herceg és felesége, Meghan Markle az utóbbi időszakban láthatóan eltávolodott a királyi családtól. Most azonban, hogy III. Károly rákbetegsége kiderült, a sussexi herceg minél hamarabb rendbe szeretné hozni a dolgokat testvérével és apjával.


A napokban Harry Kaliforniából egyenesen Londonba utazott, hogy meglátogassa apját, akivel 2022 ősze óta személyesen nem is találkozott.

Ezt is olvasd el! Harry szívesen találkozott volna Vilmossal, de még mindig várni kell a békülésre

Kapcsolatuk akkor feszült a végtelekig, amikor Harry lemondott a rangidős királyi rangjáról – a botrányosOprah Winfrey-interjú és a Tartalék (Spare) című önéletrajzi könyv megjelenését követően.

Megbízható sajtóértesülések szerint a herceg arra jutott, hogy minél korábban véget akar vetni a viszálynak és sajnálja, ahogy a közelmúltban alakultak a dolgok.

Vilmos herceg K\u00e1roly herceg \u00e9s Harry herceg a term\u00e9szetben

Fotó: Julian Parker/UK Press via Getty Images

Harry számára nincs B terv, a családjával való kibékülés az egyetlen lehetőség. Végre rájött, hogy milyen nehéz lesz helyrehozni a károkat, amelyeket a családját ért különböző támadások okoztak az évek során

véli a közeli forrás.

Ez is érdekelhet: Mindenkit meglepett, hol tűnt fel idén először közösen Harry és Meghan

A herceg egyik régi barátja elárulta a sajtónak, hogy szerinte Harrynek már nincs családja, amelyre igazán támaszkodhatna, és mindezt magának köszönheti.

Az anonimitását kérő jóbarát szerint örök igazság: ha nem is szoros a kapcsolat a szülőkkel – bármilyen okból kifolyólag – mindig van lehetőség az újrakezdésre, függetlenül a korábban történtektől.

Igaz ez Harryre is, aki most lelkileg nagyon nehéz helyzetbe került. Így nem kérdés, hogy ott a helye rákos édesapja és – Katalin hercegné kórházba kerülése miatt – egyedül maradt bátyja mellett.

A figyelmetekbe ajánljuk