III. Károly király és kisebbik fia, Harry herceg
Ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk, hamarosan megjelenik Harry herceg memoárja. A kötet ugyan még nem foglalta el helyét a könyvesboltok polcain, a legtöbb királyi szakértő azonban már most pánikol, állításuk szerint ugyanis a könyv rossz hatással lesz a brit királyi család – kiváltképp III. Károlys király – megítélésére.



Harry SPARE címet viselő memoárja csak 2023. január 10-én jelenik meg, ám már most borzolja a kedélyeket: a legtöbben arra kíváncsiak, hogy Sussex hercege milyen mélységben fogja kiteregetni családja szennyeseit – mert az szinte teljesen biztos, hogy nem egy barátságos, a királyi családot pozitív fényben feltüntető könyvről van szó.

A királyi szakértők különösen aggódnak Károly király megítéléséért. Bár az uralkodó szeretné rendezni kapcsolatát kisebbik fiával, próbálkozásai rendszerint zátonyra futnak, az emlékirat megjelenése pedig csak ronthat kapcsolatukon.

Ez is érdekelhet: A történet Diána hercegné ikonikus fekete ruhája mögött

\u200bA brit kir\u00e1lyi csal\u00e1d tagjai: Kamilla kir\u00e1lyn\u00e9, III. K\u00e1roly kir\u00e1ly, Vilmos herceg \u00e9s Harry herceg

A brit királyi család tagjai: Kamilla királyné, III. Károly király, Vilmos herceg és Harry herceg

GettyImages

Majd meglátjuk, mit hoz a jövő Harry és a királyi család többi tagja számára. Károly szeretné ugyan helyrehozni kapcsolatát fiával, de már nagyon várjuk a könyv megjelenését. Szinte kizárt, hogy ne legyen rossz hatással a királyra

– mondta Christopher Andersen királyi életrajzíró a Royally Us nevet viselő podcastban.

Andersen szerint egyébként a herceg mindent megtesz azért, hogy a túlságosan nagy botrányt kavaró részletek kikerüljenek a könyvből.

Szóval majd meglátjuk, de szinte biztos vagyok benne, hogy a családnak nem fog tetszeni a könyv

– tette hozzá az életrajzíró.

Másik cikkünk a témában: Károly király veszélyeztetheti Harry és Meghan hercegi titulusait

A hírek szerint Harry memoárja, feleségének, Meghan hercegnének Archetypes című podcastja és a közös Netflix-dokumentumfilm-sorozatuk már régóta vitás pont a magas rangú királyi családtagok között.

A pletykák szerint Károly herceg Harry és Meghan gyermekeinek hercegi címeit is annak függvényében hajlandó megadni, hogy mit talál fia könyvében.

Forrás: MarieClaire

A figyelmetekbe ajánljuk