Vilmos és Katalin

Januárt 17-én tervezett hasi műtétet hajtottak végre Katalin hercegnén. Bár a beavatkozás sikeres volt, a brit királyi család tagjának lábadozása akár hónapokig is eltarthat, így férjére hatalmas lelki teher, valamint rengeteg teendő hárul. Wales hercege ugyan először kétségbeesett, mostanra kiderült, hogy remekül állja a sarat.


Amíg Katalin hercegné felépül, Vilmos mindent megtesz, hogy támogassa őt és három gyermeküket. A walesi herceg mindennek érdekében a különböző hivatalos teendőit – köztük tengerentúli utazásait – is elhalasztotta.

Ez is érdekelhet: Kiderült, mi Vilmos herceg hobbija, amit Katalin ki nem állhat

Amellett, hogy ebben a nehéz időszakban feleségét ápolja, ráhárul a gyerekek nevelése, valamint saját lelki egyensúlyával is törődnie kell.

Érzelmileg nagyon feszült, stresszes és valószínűleg eléggé összezavarodott az események miatt

– mondta el meglátásait Vilmos hercegről Jennie Bond királyi szakértő.

Vilmos, Katalin \u00e9s gyermekeik, Gy\u00f6rgy, Sarolta \u00e9s Lajos

Fotó: Getty Images

Minden kiváltságot megkaphatsz az életben, de az egészséged a legfontosabb, ezt viszont nem tudod befolyásolni. Vilmos minden bizonnyal annyiszor látogatja meg Katalint, amennyiszer csak tudja, de a gyerekek mellett is ott van

folytatta. Egyes hírek szerint Katalint minden este meglátogatja férje. A walesi hercegi pár házassága az elmúlt években több kemény időszakot megélt, ez a mostani helyzet is várhatóan csak erősíteni fogja a köztük lévő kapcsot.

A Middleton család ismert erős összetartásáról, így minden valószínűséggel Katalin szülei és testvérei is segítenek Vilmosnak a gyerekek ellátásában.

Ezt is olvasd el! Vilmos herceg féltékeny lehet Katalin sikerére?

Egyelőre annyi biztos, hogy a hercegné a kórházban lábadozik, várhatóan pedig csak húsvét után térhet vissza királyi elfoglaltságaihoz.

A Katalin állapotáról szóló hírekkel párhuzamosan a palota közölte: III. Károly királyra is műtét vár ezen a héten.

A figyelmetekbe ajánljuk