Vilmos herceg és Katalin hercegné
Fotó: Chris Jackson/Getty Images

Vilmos herceg féltékeny lehet Katalin sikerére?

Vilmos és Katalin a kamerák kereszttűzében él, a walesi hercegné pedig különösen népszerű a briteknél. De vajon ez zavarja a trónörököst?


Károly és Diána házassága szinte minden aspektusból mérgező és boldogtalan volt. Bár számos elmélet létezik arra vonatkozóan, hogy pontosan hogyan és miért volt sikertelen a házasságuk, tudni lehet, hogy Károlyt sokszor zavarta és irigykedett arra a népszerűségre és hatásra, amit egykori felesége gyakorolt a világra – írja a Marie Claire.

Ez is érdekelhet:„Mint egy Jane Austen-regény” − Vilmos és Katalin veszekedéseiről mesélt egy bennfentes

Még maga Diána is foglalkozott férje féltékenységével, a hírhedt 1995-ös Panorama-interjúban is megemlítette Martin Bashirnek:

Körbejártuk Ausztráliát, és csak annyit lehetett hallani, hogy „Ó, ő a másik oldalon van, a másik oldalon van'".

– célozva arra, hogy az emberek sokkal inkább azon az oldalon akartak lenni, ahol ő volt a séták során, hogy Károly helyett vele érintkezhessenek.

Nos, ha valaki olyan büszke ember, mint a férjem, akkor nem bánja, ha ezt négy héten keresztül minden nap hallja. És levertnek érzi magát emiatt, ahelyett, hogy örülne és megosztaná

– magyarázta.

Katalin \u00e9s Vilmos az utc\u00e1n

Getty Images

Olvasd el ezt is!Vilmos és Katalin ezért nem fogják meg soha egymás kezét a nyilvánosság előtt

Egy királyi szakértő szerint Vilmos hercegnek ez meg sem fordult a fejében. A trónörökös igyekezett elkerülni azt, hogy a saját házasságában megismétlődjön ez a minta, és feleségének, Katalinnak sokkal könnyebb dolga volt, mint Diánának, amikor beilleszkedett a királyi családba. Annak ellenére, hogy anyósához hasonlóan igencsak népszerű a briteknél.

Katalin az elmúlt hónapokban, sőt években bebizonyította, hogy ő az igazi. Szerintem az erejét abból meríti, hogy ilyen hosszú tanulóéveket kapott

– kezdte Jennie Bond, majd hozzátette:

Azt hiszem, az elején egy kicsit félénknek tűnt. De ha összehasonlítjuk ezt a kapcsolatot Károly és Diána kapcsolatával, akkor Vilmos nagy elismerést érdemel, mert soha nem tűnt féltékenynek arra a figyelemre, amit a felesége kap. Óvatosan bevezette őt abba, hogy milyen lenne vele az élet, és hagyta, hogy ragyogjon, illetve láthatjuk, hogy roppant büszke rá.


A figyelmetekbe ajánljuk