Katalin hercegné és Vilmos herceg
Fotó: Getty Imgages/Samir Hussein/WireImage

​„Mint egy Jane Austen-regény” − Vilmos és Katalin veszekedéseiről mesélt egy bennfentes

Vilmos herceg és Katalin kapcsolatát gyakran tökéletes tündérmeseként emlegetik. A pár 2001-ben ismerkedett meg az egyetemen, és most, huszonkét évvel később boldog házasságban élnek, három gyönyörű gyermekkel, György herceggel, Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel.


Gyakran nyilatkoztak őszintén a kapcsolatukról − a visszafogott randevúkról és arról, hogy mennyire élvezik az együtt töltött minőségi időt. Egy királyi szerző azonban most azt állította, hogy a királyi házban „nem minden édes", és hogy − mint sok más pár − ők is veszekednek a zárt ajtók mögött.

Ez is érdekelhet: Emiatt más Vilmos és Károly házassága

Tom Quinn új könyve, a Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family (Arany ifjúság: a királyi családban felnövés bensőséges története) című könyvében a királyi család történetét meséli el a palota munkatársaival és bennfentesekkel készített interjúkon keresztül, hogy kiderüljön, hogyan alakította felnőtt életüket a neveltetésük.

A könyv részletezi a walesi herceg és a hercegné egymásnak adott beceneveit − megerősítve, hogy Katalin valóban bébinek szólítja Vilmost, de néha viccesen csak kopasznak hívja. Vilmos állítólag Babykinsnek vagy Doolittle hercegnőnek hívja Katalint − ez utóbbival finoman utalva néhai II. Erzsébet királynő elégedetlenségére, amiért nem volt karrierje az esküvőjük előtt.

Ha tovább olvasnál: Vilmos nem volt mindig biztos a Katalinnal való házasságában

Vilmos herceg \u00e9s Katalin hercegn\u00e9

Fotó: Chris Jackson - WPA Pool/Getty Images

A szerző szerint azonban a királyi pár sem mentes a próbatételektől. Ahogy írja:

Katalin nagyon nyugodt. Vilmos az, aki egy kicsit forrófejű, amire látunk példát Harry könyvében is. De Katalin kiegyensúlyozott, és inkább azt mondja: „Ne kavarjuk fel a dolgokat”.

Persze a magánéletben Vilmos és Katalin, mint minden pár, összevesznek, veszekednek, kiabálnak egymással, és csúnya dolgokat mondanak egymásnak. De szerencsére Katalin ösztönösen békülékeny, Vilmos pedig enged, hiszen gyerekkorában több mint elég érzelmi zűrzavarban, válásban és széthúzásban volt része.

A Fox News Digitalnak adott interjújában Quinn bővebben is kifejtette a Vilmos és Kate soraival kapcsolatos állításait, mondván:

Valaki a palotában mesélt nekem a becenevekről, amiket egymásnak adnak. De ez nem csak cukiskodás.

Quinn szerint szörnyű veszekedéseik vannak, amikor egészen csúnya dolgokat vágnak egymás fejéhez. Bár Katalin és Vilmos nagyon nyugodt embernek tűnhet, ez nem mindig igaz rájuk. Hozzátette:

Túlságosan nagy stressz Vilmos és Katalin számára az, hogy állandóan a palota segítői veszik körül őket. Olyan ez, mint egy Jane Austen-regény.

Távolról sem akarnak azonban tökéletes párnak tűnni, akiket mindenki másnak utánoznia kellene. A walesi hercegi pár azt szeretné, ha a nyilvánosság tudná, hogy végső soron az ő kapcsolatuk is ugyanolyan, mint bárki másé.

Forrás: Marie Claire

el\u0151fizet\u00e9s

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!


A figyelmetekbe ajánljuk