Harry és Meghan a Bob Marley életét bemutató film premierjén
Fotó: Getty Images

Mindenkit meglepett, hol tűnt fel idén először közösen Harry és Meghan

A Los Angelesben élő pár első idei közös kiruccanása a Karib-térségbe vezetett, ahol egy mozi világpremierjén tűntek fel – mindenki legnagyobb megdöbbenésére.


Sussex hercege és hercegnéje meglepetésszerűen jelent meg a februárban debütáló Bob Marley életéről szóló film világpremierjén Kingstonban, Jamaica fővárosában.

Ezt is olvasd el! Sosem találnád ki, miért nem mutatják be A koronában Harryék botrányát

A pár az elmúlt időszakban a brit királyi család eseményeire nincs meghívva, a nyilvánosságot pedig eddig is látványosan kerülték. Legutóbb Harryt és Meghant egy vancouveri jégkorong mérkőzés páholyában látták együtt 2023 novemberében.

A Bob Marley: One Love című életrajzi film bemutatójára a 42 éves Meghan egy elegáns, fekete, földig érő ruhát választott, haját pedig rendezett kontyban viselte. Feleségéhez öltözött a 39 éves Harry: ő egy klasszikus fekete öltönyt vett fel.

A meglepetés sztárvendégek találkoztak Andrew Holness jamaicai miniszterelnökkel. A politikus volt az, aki még 2022 márciusában felszólította néhai II. Erzsébet királynőt, mondjon le Jamaica államfői tisztségéről, a szigetország ugyanis még ma is a Brit Nemzetközösség tagja, így hivatalos államfőjük a mindenkori brit uralkodó.

Ez is érdekelhet: Így segített Anna hercegnő a királynő halála után Harrynek

Jamaica egy olyan ország, amely büszke a történelmére, ahogy arra is, amit elért. Folyamatosan fejlődünk, és szándékunkban áll valóra váltani álmunkat, hogy független, fejlett és virágzó országgá váljunk

nyilatkozott akkor a kormányfő.

A szabadság nagykövetének és Jamaica valaha volt legnagyobb ikonjának életét feldolgozó alkotás február 22-én kerül itthon a mozikba. A Peaky Blinders című sorozat színésze, Kingsley Ben-Adir alakítja a zenészt, míg a legutóbbi James Bond-filmben feltűnő Lashana Lynch játssza majd Marley feleségét, Ritát.

A figyelmetekbe ajánljuk