Harry és Meghan.
Getty Images

Sosem találnád ki, miért nem mutatják be A koronában Harryék botrányát

Nemsokára megjelenik A korona 6. évadának második felvonása is, azonban a rajongók hiába várják, hogy a sorozat bemutatja Harry és Meghan szerelmét, illetve a hírhedt kilépésüket.


A királyi fanok alig várják, hogy a második felvonásban tanúi legyenek Katalin és Vilmos (Meg Bellamy és Ed McVey) szerelmének, azonban a Harryékre váróknak van egy rossz hírünk.

A széria készítői többször is elmondták, hogy Sussexék botrányai nem lesznek benne a szériában – írja a Marie Claire UK.

Ez is érdekelhet: A korona hatodik évada: igazságok és kitalációk a legújabb szezonban

A sorozat alkotója, Peter Morgan ugyanis bevezetett egy úgynevezett 20 éves szabályt, aminek az értelmében A koronának a 2000-es évek elején véget kell érnie.

Az idő múlásával sokkal érdekesebbé válik a karakter. Meghan és Harry az útjuk közepén járnak, és nem tudom, hogy mi az ő sorsuk, vagy hogyan fog végződni. (…) Sokkal szívesebben írok olyan dolgokról, amelyek legalább 20 évvel ezelőtt történtek. Van a fejemben egyfajta 20 éves szabály. Ez elég idő és elég távolság ahhoz, hogy valamit igazán megértsek, hogy felfogjam a szerepét, a helyzetét, a jelentőségét

– mondta Morgan.

Az író ezután hozzátette, hogy nem egy olyan történet rejtőzik a királyi családban, amely hasonlít Harryékére, ezért más sztorik is izgalmasak lehetnek a nézők számára.

A figyelmetekbe ajánljuk