Harry herceg.
Getty Images

Harry herceg elárulta, hogyan zajlott rákbeteg édesapjánál tett látogatása

Február elején robbant a hír: III. Károly brit királynál rákot diagnosztizáltak. Harry herceg ezt követően tett látogatást apjánál, a találkozóról egy interjú során számolt be.


Eredendően prosztata-megnagyobbodás miatt végeztek beavatkozást az uralkodón, amikor az orvosok észrevették a rosszindulatú daganatot.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Károly király optimista a gyógyulást illetően, és amennyire tőle telik, továbbra is ellátja protokolláris feladatait a monarchia élén. A szomorú helyzet arra is alkalmat ad az uralkodó számára, hogy ráirányítsa a figyelmet az egészségügyi dolgozók áldozatos munkájára, valamint a szűrővizsgálatok fontosságára.

Ez is érdekelhet: Harry kétségbeesetten próbál visszatérni a királyi családhoz

K\u00e1roly kir\u00e1ly.

III. Károly brit király optimista.

Jane Barlow-WPA Pool/Getty Images

A hír természetesen nemcsak a közvéleményt ütötte szíven, de a királyi családot is.

Noha a viszony Harry és a család többi tagja között aligha nevezhető felhőtlennek, Sussex hercege számára nem volt kérdés: a nehéz helyzetben apja mellett a helye. Így hát repülőre szállt, hogy személyesen is jobbulást kívánjon neki, írja a Marie Claire.

Harryt az interjúban a békülés esélyeiről is kérdezték.

Úgy gondolom, minden egészségi probléma, minden betegség egy kicsit közelebb hozza a családtagokat egymáshoz. Ez sok családnál megfigyelhető

– fogalmazott a herceg.

Katalin, Vilmos, Harry \u00e9s Meghan

Katalin, Vilmos, Harry és Meghan.

Fotó: Getty Images

Ki tudja, Károly betegsége talán tényleg pontot tesz a családi viszálykodások végére. Katalin hercegné mindenesetre nyitott a békülésre, legalábbis ami Harryt illeti.


A figyelmetekbe ajánljuk