Károly herceg.

Sussex hercege és hercegnéje 2020-ban hagyták el a királyi családot.


Harry herceg és Meghan Markle 2020-ban úgy döntöttek, hogy kilépnek a királyi családból, és hátrahagyják királyi kötelességeiket, hogy Kaliforniában kezdjenek új életet.

A viharos néhány év ellenére, amelyek során az Oprah Winfrey-nek adott árulkodó interjú felzaklatta Harry bátyját, Vilmos herceget, a királyi család kész tárt karokkal fogadni Sussex hercegét és hercegnéjét vissza a családba – állítja egy királyi szakértő.

A The Palace Papers című könyv szerzője, Tina Brown azt jósolta, hogy Harry apja, Károly herceg vissza akarja majd kapni a fiát és szüksége lesz a párra, amikor ő lesz Anglia királya, mert hatalmas értéknek tekinti őket.

Ráadásul a királynőnek állítólag elege van a drámából, és szívesen látná újra együtt a családját.

Brown korábban a Royally Obsessed podcastben ezt mondta:

Az én tippem az, hogy Károly nagyon szeretné őket visszakapni, tulajdonképpen szüksége van rájuk, mert Harry és Meghan hatalmas értéket jelentettek az egész királyi repertoárban.

De nem Tina Brown az egyetlen, aki nagy reményeket fűz Meghanhoz és Harryhez, hiszen egy másik királyi szakértő, Kate Nicholls is azt állítja, hogy Károly szeretne több időt tölteni az unokákkal, különösen a Lilibettel való múlt havi érzelmes találkozás után.

Forrás: Marie Claire UK


A figyelmetekbe ajánljuk