Vilmos és Katalin feldúlt a róluk terjedő összeesküvés-elméletek miatt

Vilmos és Katalin feldúlt a róluk terjedő összeesküvés-elméletek miatt

A palota januárban jelentette be, hogy a hercegné hasi műtéten esett át, és csak húsvét után térhet vissza a munkába. További részleteket azonban nem árultak el, így információk hiányában elkezdtek különböző teóriák terjedni Katalinnal kapcsolatban. Ezek az összeesküvés-elméletek pedig igencsak felzaklatták a walesi házaspárt.


Bár megannyi közleményt adtak ki az elmúlt hetekben, a Katalinék nem győzik hangsúlyozni, hogy a nyilvánosság türelmét kérik, valamint, hogy privát információkat értelemszerűen nem fognak kiteregetni – kezdi a Marie Claire.

Ez is érdekelhet: Katalin éveken át rettegett az egyik legfontosabb feladatától

Mivel azonban a hónapok óta tartó eltűnése a közvéleményt folyamatosan foglalkoztatja, összeesküvés-elméletek terjedtek el, amik nemcsak a hercegné állapotáról szóló őrült kitalációk, hanem a Vilmos herceggel kötött házasságát is kikezdik.

Ezt csak fokozta a közelmúltban kirobbant botrány, amikor a palota nyilvánosságra hozott egy fotót Katalinról és gyermekeiről, amelyet photoshoppoltak. Különféle források szerint a walesi hercegi pár „mélyen feldúlt" és „dühös" az összeesküvés-elméletek és a nyilvános vita a hercegné jóléte körül.

Olvasd el ezt is! Katalin és Vilmos szokatlan alvási rendjét meglátva sokak szemöldöke felszalad

Ezek a pletykák valószínűleg sokkal súlyosabbak, mint azt bárki is gondolná. A Kensington-palota már az elején bejelentette, hogy húsvétig távol tartja magát a közélettől. Ő nem államfő. Ez egy kicsit más, mint mondjuk Károly király esete, akinél szerintem több jogunk van ahhoz, hogy többet tudjunk a betegségéről és arról, hogy mi történik vele. De Katalin nem érdemelte meg ezt

– nyilatkozta egy királyi szakértő.

A figyelmetekbe ajánljuk