katalin hercegné

Katalin hercegné egyre jobban van titokzatos hasi műtétje óta

Januárt 17-én tervezett hasi műtétet hajtottak végre Katalinon. Bár a beavatkozás sikeres volt, a brit királyi család tagjának lábadozása akár hónapokig is eltarthat, azonban a legújabb információk szerint a walesi hercegné állapota napról napra egyre jobb.


A Kensington-palota tette közzé a hír, miszerint Katalin hercegné január közepén egy komoly hasi műtéten esett át. A beavatkozást követően két hetet töltött kórházban, majd január 29-től otthon, Windsorban folytatta felépülését.

A jelenlegi orvosi tanácsok alapján nem valószínű, hogy húsvét előtt visszatérhet a nyilvános feladatokhoz

– állt akkor a palota közleményében.

Ez is érdekelhet: Különleges vendégek látogatták meg a kórházban lábadozó Katalint

Újabb beszámolók szerint azonban Katalin Norfolkba utazott három gyermeke félévi szünetére, de valószínűleg most már újra az Adelaide Cottage-ban van, mivel György, Sarolta és Lajos is visszatértek az iskolába.

A hercegné sandringhami útja nagy előrelépésnek tűnt Jennie Bond királyi szakértő szerint.

Szerintem nagyon biztató, hogy Katalin elég jól van ahhoz, hogy elutazzon Sandringhambe. Ez azt mutatja, hogy folyamatosan gyógyul, az állapota egyre jobb. Valószínűleg a változás is jót tesz neki, így nem ugyanabban a szobában pihen a lábadozás időszakában

– mondta a szakértő a hónap elején.

Azt is tudni vélik, hogy Vilmos herceg mindent megtesz azért, hogy felesége a lehető legkényelmesebben érezze magát a felépülése alatt – ahogyan a családja és a közeli barátai is.

Olvasd el ezt is! Ez nagyon aranyos! Odaadón ápolják Katalin hercegnét gyermekei

A házuk tele van Katalin kedvenc virágaival, kényelmes takarókkal és párnákkal, valamint a kedvenc nassolnivalóival. A család hihetetlenül boldog, hogy újra otthon van az Adelaide Cottage-ban

– árulta el egy közeli forrás.

A figyelmetekbe ajánljuk