Katalin és Károly király

A walesi hercegnén január 17-én hajtottak végre sikeres hasi műtétet, kórházi lábadozása azonban 10-14 napot is igénybe vesz. Bár Vilmos herceg napi szinten látogatja feleségét, a napokban más családtagok is meglepték Katalin hercegnét.


Ahogy korábban megírtuk, Katalin visszatérésére az orvosok szerint egészen húsvétig várni kell. Ezalatt Vilmos minden tőle telhetőt megtesz, hogy a brit királyi család tagjaként, és persze családapaként is megállja a helyét.

Ezt is olvasd el! Gyerekeivel kapcsolatos legnagyobb félelmeiről mesélt Katalin hercegné

A hercegné természetesen mindhárom gyermekével rendszeresen kommunikál. UgyanGyörgy herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg még nem látogatták meg személyesen édesanyjukat, a walesi hercegné gyakran beszél velük videóhívásban.

Katalin egyébként is imád FaceTime-on beszélgetni a gyerekekkel, amikor épp külföldön tartózkodik

árulta elEmily Nash királyi szakértő, aki szerint a kicsik már nagyon izgatottak, hogy újra láthassák élőben édesanyjukat.

III. K\u00e1roly \u00e9s feles\u00e9ge, KamillaFotó: James Glossop - WPA Pool/Getty Images

Ha nem is a gyerekek, de a család egy másik része a napokban meglepte a hercegnét: III. Károly király és felesége, Kamilla királyné.

Ez is érdekelhet: Kínos részleteket szellőztettek meg Károly király furcsa szokásaival kapcsolatban

A walesi hercegné műtéte egyébként sikeres volt, de a palota közleményében kifejtette, hogy remélik, a nyilvánosság megérti Katalinnak azt a vágyát, miszerint a lehető legnagyobb normalitást szeretné megtartani gyermekei számára ebben a helyzetben. Továbbá azt is kéri, hogy az orvosi információk után senki se nyomozzon.

A Kensington-palota ezért csak akkor ad majd tájékoztatást állapotáról, ha új információkat kell megosztani.

A figyelmetekbe ajánljuk