Katalin hercegné.
Getty Images

Kiderült Katalin hercegné titkos álneve

A királyi családtagok is szeretnek olykor teljesen hétköznapi dolgokat csinálni, Vilmos herceg és Katalin hercegné pedig ezt a trükköt szereti előszeretettel használni.


A pár tagjai emiatt különböző trükköket találtak ki, Katalin például hajnalban szokott elindulni azért, hogy nyugodtan megtudja nézni a kedvenc művészeti galériáit. Emellett az álnevek is hasznos részei a hercegi pár „fegyvertárának”, az internet népe pedig nemrégiben egy kedves történetet elevenített fel a hercegnéről.

A 2011-es esküvőjük után Vilmosék 2013-ig a walesi Angleseyben laktak, ahol a trónörökös kutató-mentő pilótaként dolgozott – Erzsébet királyné állítólag kifejezetten pártolta, hogy az unokája a hadseregben szolgáljon.

Ez is érdekelhet:Komoly döntés: kizárólag Katalin hercegné készítheti gyermekei hivatalos portréit

A helyiek szerint ebben az időben Katalinék a közeli tengerparti városba, Rhosneigrbe jártak vásárolni. A hercegné pedig egy alkalommal elárulta az álnevét, amit a különböző rendeléseknél és foglalásoknál használt – írja a Marie Claire.

A beszámolók szerint a hercegnő búvárruhát akart bérelni, de rájött, hogy nincs nála a táskája és a pénztárcája. A boltos, Dave Buckland nem ismerte fel Katalint, és elkérte a nevét, hogy a hölgy később visszajöhessen a szerelésért.

Olvasd el ezt is!Egy királyi szakértő szerint fordulóponthoz érkezett Katalin hercegné és lánya kapcsolata

A hercegné a Mrs. Cambridge nevet adta meg, azonban Buckland úrnak még ezután sem esett le, hogy kivel is beszélt pontosan.

A férfi egyenesen ránézett, és megjegyezte, hogy ez egy elég szokatlan vezetéknév. Fogalma sem volt róla, hogy ki ő. A nő csak mosolygott és azt mondta, hogy visszajön

– mondta 2012-ben egy forrás.

A figyelmetekbe ajánljuk