katalin hercegné és sarolta hercegnő

Egy királyi szakértő szerint fordulóponthoz érkezett Katalin hercegné és lánya kapcsolata

Sarolta élvezi a nyári szünetet, sőt, a múlt héten csatlakozott szüleihez, Vilmos herceghez és Katalin hercegnéhez, hogy megnézzék a Nemzetközösségi játékokat Birminghamben. A szereplés volt a fiatal hercegnő első önálló eseménye a testvérei nélkül, és úgy tűnt, jól sikerült.


A Cambridge-i család a napot hokizással, úszással és Charlotte új kedvencével, a tornával töltötte. De nem a sport volt az, amiről a világ beszélt, hanem a királyi család viselkedése. Judi James testbeszéd szakértő az Expressnek beszélt a Katalin és Sarolta közötti interakciókról.

Getty Images

Látszik, hogy a hercegné nagyon sokat tesz azért, hogy bevonja és tájékoztassa a lányát, Saroltát

– magyarázta.

A szakértő a továbbiakban kifejtette, hogy Katalin mindezt úgy teszi, hogy nagyon kifejező gesztikulációt használ, amivel úgy tűnik, hogy lelkesedését, várakozását és izgalmát próbálja növelni a kislánynak a sportág iránt, amit néznek.

De Sarolta arckifejezéséből és testbeszédéből ítélve anyukája hamarosan feleslegessé válhat ebben a szerepben, és elkezdhet csak hátradőlni és pihenni a nyilvánosság előtt. Minden szülő-gyermek kapcsolatban van egy pont, amikor a gondozói szerepből barátság alakul ki

– tette hozzá James.

Ez pedig egy pozitív fordulópont egy anya-lánya kapcsolatban.


A figyelmetekbe ajánljuk