katalin hercegné nevet

Komoly döntés: kizárólag Katalin hercegné készítheti gyermekei hivatalos portréit

Komoly megállapodás áll a háttérben.


A walesi család kétségtelenül az egyik legismertebb a világon, bár Vilmos herceg és Katalin hercegné töltik a legtöbb időt a kamerák előtt, a legtöbb hírt sokszor gyermekeiknek, Györgynek, Saroltának és Lajosnak köszönhetik.A walesi család kétségtelenül az egyik legismertebb a világon, bár Vilmos herceg és Katalin hercegné töltik a legtöbb időt a kamerák előtt, ám ennek ellenére is a különféle rendezényeken gyermekeik, György, Sarolta és Lajos lopja el a showt.

Mivel azonban a walesi gyerekek sokszor távol maradnak a reflektorfénytől, és csak különleges alkalmakkor szerepelnek, szüleik fokozottan ügyelnek a részletekre. A születésnapok pedig kiemelt fontossággal bírnak a walesi családban, ekkor Vilmosék a hagyományhoz tartva magukat, hivatalos portrét adnak ki gyermekeikről a nyilvánosságnak.

Ez is érdekelhet: „Mint egy Jane Austen-regény” − Vilmos és Katalin veszekedéseiről mesélt egy bennfentes

Ez a héten sem volt másképp, amikor a walesi hercegi pár édes pillanatképeket tett közzé kislányukról, Sarolta hercegnőről a nyolcadik születésnapja alkalmából. Eddig ezeket a királyi családi portrékat hagyományosan egy hivatalos királyi fotós készítette, ám Katalinról tudni lehet, hogy a fotózás szerelmese, ezért úgy döntött, hogy maga készíti el gyermekei hivatalos fotóit, ahelyett, hogy felbérelne valakit – írja az angol Marie Claire.

A walesi családi születésnapi portréjait pedig nagyon szereti a közönség, és sokan méltatják természetességüket, hiszen a gyerekek önfeledten állnak a kamera előtt. Ez pedig minden bizonnyal annak is köszönhető, hogy az édesanyjuk áll a lencse mögött.

Olvasd el ezt is!Megalázó bánásmód: Katalin csak így mehetett hozzá Vilmoshoz

Az is kiderült, hogy a hivatalos fotók közzététele a család érdekeit szolgálja. Katalin és Vilmos állítólag megegyezett a brit médiával, hogy a különleges pillanatokról készült portrékat megoszthatják, cserébe, ha gyermekeik magánéletét nem háborgatják.

A figyelmetekbe ajánljuk