Sarolta hercegnő
Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Tündéri képet osztott meg Katalin hercegné Sarolta születésnapja alkalmából

Születésnapok sokasága van a királyi házban, hiszen a királyi család újabb tagja ünnepli nagy napját − Sarolta hercegnő.


Sarolta május 3-án lett 8 éves, és születésnapja alkalmából egy imádnivaló fotót osztottak meg róla szülei. A fotót Katalin Middleton örökítette meg, és egy nappal Sarolta különleges napja előtt osztotta meg hivatalos Instagram-fiókjukon. A bejegyzésben ez állt:

Nagyon boldog születésnapot kívánok Sarolta hercegnőnek! Holnap 8 éves lesz.

Ha tovább olvasnál: Sarolta hercegnő különös dolgot örökölt Diána hercegnétől

A kép már több mint 740 ezer lájkot ért el az oldalon, egyesek szerint Sarolta az édesapjára hasonlít a fotón. Az egyikük így kommentálta:

Annyira hasonlít az apjára ezen a képen!!! Egyszerűen gyönyörű. Boldog Sarolta napot!

A fotón Sarolta sugárzik örömében, és kivillantja a fogait, miközben egy fonott széken ül. Fehér ruhát visel, amelyen kék virágos részletek és fodros nyakrész látható.

Ez is érdekelhet: Különleges feladatot kap Lajos herceg és Sarolta a koronázáson

Katalin általában a lencse mögött áll, amikor a közösségi médiában megosztott születésnapi tisztelgésekről van szó a gyermekei számára. Azonban legkisebb gyermekének, Lajos hercegnek a múlt hónapban készült születésnapi fotójánál Katalin is a képen volt. Millie Pilkington fotós volt az, aki megörökítette az édes pillanatokat, aki most Saroltáról is készített születésnapi képet.

Saroltának remekül indult a születésnapja. A hírek szerint születésnapi ajándékként Katalin elvitte őt és néhány barátját a londoni Covent Gardenben található Royal Opera House-ba, hogy megnézzék a Hamupipőkét a Royal Ballet és a Kanadai Nemzeti Balett előadásában.

A sasszemű nézők kiszúrták, hogy Katalin is jelen volt lányával és barátaival a nézőtéren. A közönség egyik tagja megosztott egy videót, amelyen Sarolta az előadás után a színpadon van a táncosokkal, és egy közös fotóhoz pózolnak.

Sarolta lila ruhát viselt, a haját balerina kontyba tűzte, és integetett, mielőtt csillámok hullottak fentről, amiket szórakozottan próbáltak elkapni. Az ünneplés mindössze néhány nappal azelőtt történt, hogy Sarolta nagyapja május 6-án a londoni Westminster apátságban megünnepli a koronázást.

Forrás: Marie Claire

A figyelmetekbe ajánljuk