Sarolta hercegnő különös dolgot örökölt Diána hercegnétől
Getty Images

Sarolta hercegnő különös dolgot örökölt Diána hercegnétől

A kis hercegnő nagyon izgatott.


Diána hercegné igazi úttörő volt, mint a divatban, mint humanitárius tevékenységeiben, de még a kesztyűviselés királyi protokollját is elhagyta, hogy közvetlen kapcsolatba léphessen az emberekkel, akikkel találkozott. Később pedig lemondott a kalapok viseléséről is, mivel híres mondása szerint kalapban nem lehet megölelni egy gyereket.

Ez is érdekelhet: Diána hercegné halála előtt íródott, szívszorító leveleit árverezik el – ez áll bennük

Bár Diána hercegné már lassan 26 éve nincs közöttünk, a királyi család gondoskodott arról, hogy öröksége tovább éljen a fiai jótékonysági munkáján keresztül, a Meghan Markle esküvői csokrában, sőt, Katalin és Meghan napi szinten tisztelegnek a szívek királynője előtt.

Ezen a héten pedig a hercegné unokája, Sarolta hercegnő került a hírekbe, amikor felröppent a hír, hogy a kislány valami nagyon különlegeset örököl néhai nagymamájától.

Mint a legidősebb lányunokája, Sarolta a hercegné családi ékszerei közül válogathat majd, a leggyönyörűbb darab pedig a Spencer-tiara lesz. A családi tiara pedig akkor vált igazán híressé, amikor Károly herceggel való esküvőjén viselte. A diadém jelenleg Charles Spencer gróf, Diána bátyjának birtokán van, de királyi források szerint egy napon Sarolta fogja örökölni.

Olvasd el ezt is! Most mindenki meglátogathatja Diána hercegné gyerekkori otthonát

Vilmos közel áll a nagybátyjához, és megkérdezte, hogy édesanyja névadó tiaráját odaadhatja-e egy nap Satoltának.

"Vilmos tisztában van azzal, hogy a grófnak saját lányai vannak, de ők ketten megegyeztek abban, hogy Diána legendás kiegészítője darabja az első lányunokájé lesz. Látott képeket is, amelyeken a tiarát viseli. Charlotte több mint tudatában van annak, hogy ő egy hercegnő, és már vannak műanyag tiarái és ruhái, amikben öltöztetősdit játszhat. Nagyon aranyos

nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő forrás.


A figyelmetekbe ajánljuk