Károly király.
Jane Barlow-WPA Pool/Getty Images

Kínos részleteket szellőztettek meg Károly király furcsa szokásaival kapcsolatban

Egy nemrégiben megjelent királyi botránykönyv Károly bizarr szokásaira is kitért.


Omid ScobieEngame című könyve lázban tartja a királyi rajongókat, ugyanis a Meghanékhoz híresen közelálló szerző kínosabbnál kínosabb belügyeket szellőztetett meg.

Ez alól Károly sem volt kivétel, akinek már-már furcsán fényűző életmódjára is kitért a szerző – írja a Mirror.

A kötet szerint korábban a néhai Erzsébet királynő is „többször panaszkodott Károly extravagánsan fényűző életmódjára", ide tartoznak például a nem hétköznapi lefekvési, és reggelizési szokásai is.

Ez is érdekelhet: Károly király furcsa testbeszéde erről árulkodik egy szakértő szerint

Éjszakai dühkitörésekről is érkeztek beszámolók: ha a herceg pizsamája nincs kivasalva, állítják a források, akkor pokolian nagy a baj

– állítja Scobie.

A beszámoló szerint az uralkodó a cipőfűzői kinézetére is kínosan odafigyel:

Ha a legkisebb mértékben is elkopnak, a személyzet egyik tagjának gyorsan ki kell cserélnie őket egy friss, vasalt párra.

Scobie emellett arról is beszámolt, hogy Károly kifejezetten szereti, ha valaki „pontosan egy hüvelyknyi fogkrémet nyom a fogkeféjére egy speciális ezüst adagolóból – ezt a pletykát egyébként több forrás is megerősítette.

A meglepő szokások mellett a kötet a Meghan Marke-el való rossz viszonyára is rávilágított, mondván, Károly azt mondta Harry hercegnek, hogy semmiképp se hozza el a feleségét a Balmoral-kastélyba, amikor a család elbúcsúzott a királynőtől.

Egyszerűen nem akarták, hogy Meghan ott legyen

– írta a szerző az egyik palotai segéd beszámolója alapján.

A figyelmetekbe ajánljuk