katalin hercegné 2023-ban
Getty Images

Gyerekeivel kapcsolatos legnagyobb félelmeiről mesélt Katalin hercegné

A walesi család a legnépszerűbb az egész világon. A médiában azonban nem a hivatalos munkájukról, hanem a családi életükről esik legtöbbször szó: Vilmos herceget és Katalint pedig dicsőítik, amiért gyermekeiket a lehető legnormálisabb és legközvetlenebb módon nevelik. A hercegné legutóbb aggodalmairól mesélt, amiket anyaként kellett átélnie.


A walesi herceg és hercegné hétköznapi szülőkként viselkednek, és a rengeteg királyi teendő mellett is a szülői szerepet helyezik mindenek fölé. Ennek eredményeképpen György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg máris meghódították a közönség szívét.

A múlt héten Katalin a londoni Evelina Gyermekkórházban tett látogatása során nyíltan beszélt az anyaságról, de a körút során megállt beszélgetni a lábadozó gyerekekkel és anyukákkal is. Illetve megnyitotta az új gyermeksebészeti osztályt is– írja a Marie Claire.

Ez is érdekelhet: Ezt lehet tudni Katalin hercegné rejtélyes sebhelyéről

A legtöbb hírt azonban az ő szavai hozták, Katalin ugyanis az évek során saját gyermekeivel tett kórházi látogatásairól mesélt.

Szülőként ez mindig idegőrlő. A legnagyobb félelem. A sajátjaimat különböző dolgok miatt kellett kórházba vinni,. Az ember mindig rettenetesen aggódik, de itt az Evelinában nagyszerű csapat van. Ezért meg kell őriznünk a nyugalmunkat, de vészhelyzetekben nagyon nehéz

– kezdte a hercegné, majd hozzátette:

Büszke vagyok arra, hogy az Evelina Gyermekkórház védnöke lehetek, és ma délután megnyithatom az új sebészeti osztályt. Megtiszteltetés látni, hogy társadalmunk legfiatalabbjairól miképp gondoskodnak ebben az intézményben. Köszönjük az egész briliáns személyzetnek, hogy ilyen elkötelezetten gondoskodnak a rájuk bízott gyermekekről.

A figyelmetekbe ajánljuk