Katalin hercegné.
Getty Images

Katalin hercegné azt hitte egy kisfiúról, hogy eltévedt – egyből a segítségére sietett

Katalin hercegné egy vonatút során találkozott egy kisfiúval, akinek minden bizonnyal egy életre szóló élményt okozott.

Katalin hercegné a világ egyik legtöbbet emlegetett nője, divatbefolyása kisvállalkozásokat eladható márkákká tett, frizuraváltásai pedig saját trendeket indítottak el.

Az elmúlt években pedig csak még többet láthattunk a hercegnéből, szerepe népszerűségének, szakmaiságának és rokonszenvének köszönhetően alaposan felértékelődött.

Ez teljes mértékben megmutatkozott, amikor a hercegné férjével és Sarolta hercegnővel együtt részt vett a Nemzetközösségi Játékokon Birminghamben.

Vilmos herceg Sarolta hercegnővel együtt helikopterrel érkezett, míg Katalin vonattal utazott.

Az utazás során Katalin odalépett egy kisfiúhoz, akiről azt hitte, hogy eltévedt. És mióta a fiú édesapja – a Times rovatvezetője, Matthew Syed – megosztotta a történetet, azóta nem meglepő módon vírusszerűen terjed.

Syed a The Timesnak írt rovatában nyíltan mesélt az élményről, felidézve, hogy ő és fia, Ted ugyanazon a vonaton ültek, mint a hercegné. Amíg ő a mosdót használta, fia kint várakozott, és egy nagyon kedves nő szólította meg.

Miközben én a dolgomat végeztem, hallom, hogy egy nővel beszélget az előcsarnokban. „Egyedül vagy itt?” – kérdezi a nő. „Nem, az apám ott van bent” – mondja, és a mosdóra mutat

– idézte fel rovatában Matthew Syed.

Leírta, hogy hallotta, ahogy együtt nevetgélnek, de amikor kilépett a mosdóból, hogy megköszönje a kedves idegennek, rájött, hogy Cambridge hercegnéje az.

Felfogtad, hogy ki volt az, fiam?" – kérdeztem tőle. „Fogalmam sincs, de nagyon kedves volt” – válaszolja

– mesélte Syed

Syed a rovatát Katalin jellemének dicséretével zárta.

A hercegnőnek fogalma sem volt róla, hogy egy újságíró fiával beszélget. Szóval úgy veszem, hogy ez tükrözi a jellemét és a kötelességtudatát. A monarchia tökéletes kezekben van

– írta.

Forrás: Marie Claire UK


A figyelmetekbe ajánljuk