Katalin és Vilmos nem hajlandóak kiabálni gyerekeikkel

Katalin és Vilmos nem hajlandóak kiabálni gyerekeikkel

Vilmos herceg és Katalin gyermeknevelési szokásairól hangos a világsajtó. Kiderült, hogy a királyi pár sosem kiabál gyermekeikkel, és próbáljak nyugodtan elmagyarázni nekik a dolgokat, és határokat szabni anélkül, hogy elveszítenék a fejüket.


Bár ez egy civil pártól teljesen természetes lenne, de mivel a királyiakról van szó, az emberek a legjelentéktelenebb magánéleti pillanataikra is kíváncsiak.

Egy közeli forrás elárulta, hogy a walesi pár bevezetett egy „beszélgetős kanapét". Ez röviden annyit tesz, hogy a rosszalkodó gyermeket elviszik a veszekedés vagy rendbontás helyszínéről, és egy nyugodtabb környezetben beszélgetnek el vele – írja a Marie Claire.

Ez is érdekelhet: Katalin és Vilmos szokatlan alvási rendjét meglátva sokak szemöldöke felszalad

A dolgokat ilyenkor elmagyarázzák nekik, majd a következményeket felvázolják, de soha nem kiabálnak velük. A kiabálás abszolút tabu náluk.

A walesi herceg és hercegné szülői útjukat a Norlandban képzett dadájuk, Maria Borrallo segíti, aki zökkenőmentesen együttműködik a párral, hogy a gyerekek viselkedését kordában tartsák.

Katalin és Vilmos, valamint Maria szigorúak a gyerekekkel, de megvan az a varázslatos képességük, hogy úgy tűnjön, nem azok. Ez egy katonai művelet, de ezt soha nem gondolnád, mert kegyetlenül keményen dolgoznak a gyerekeik nevelésén és azon, hogy mindhármuk számára nyugodt és boldog életet biztosítsanak. Nagyon jók abban, hogy meghallgassák a gyerekeket, de közben határozottak is legyenek

– mesélte a forrás.

A hercegnét egyébként sokszor dicsérték, amiért figyelmen kívül hagyja szabálykönyvet, amikor a hagyományos királyi szülői technikákról van szó, és most is áradoztak róla, amiért ezen a hétvégén is minden nehézség ellenére megőrizte a hidegvérét.

A figyelmetekbe ajánljuk