Vilmos és katalin
Getty Images

Katalin állapotáról is mesélt Vilmos egy nyilvános rendezvényen

Vilmost egy nyilvános eseményen kérdezték Katalin hercegné állapotáról. Noha szűkszavú volt a walesi herceg, bizakodhatnak a királyi család hívei.


Meglehetősen nehéz éve van eddig a brit királyi családnak. Februárban kiderült, hogy Károly király rákkal küzd, márciusban pedig Katalin hercegné vetett véget a személyével kapcsolatos találgatásoknak azzal, hogy bejelentette, őt is megtámadta az alattomos kór.

A királyi család rajongói mind Károly, mind Katalin gyógyulását szívükön viselik, most utóbbi állapotáról érkeztek hírek

írja a Marie Claire.

Ez is érdekelhet: Már nem Vilmos a legnépszerűbb tagja a brit királyi családnak

Vilmos hercegnek nemrég egy hivatalos eseményen volt jelenése, amikor a közönségből valaki a felesége és gyermekei hogyléte felől érdeklődött. A walesi herceg nyilvános megszólalásaiban kerüli a témát, de ezúttal kivételt tett:

Mindannyian jól vannak, köszönöm szépen. Igen, mind jól vagyunk

– fogalmazott Vilmos.

Katalin hercegn\u00e9

Sokan aggódnak Katalinért

Fotó: Getty Images

Vilmos egyébként a Low Carbon Materials nevű, környezetbarát építőanyagokat gyártó céget látogatta meg Seahamben, ezt követően pedig Newcastle-be utazott tovább, hogy megnyisson egy öngyilkosság-prevencióval foglalkozó központot. Mindkét helyszínen sok rajongó várta a walesi herceget, akik Katalinnak szánt virágcsokrokat is átnyújtottak neki.

Vilmos hercegre különösen nagy felelősség hárul, amióta édesapját és feleségét is rákkal diagnosztizálták. Károly király eddig jól reagál a kezelésekre, így nemrég újra munkába állt.

Ezt is figyelmedbe ajánljuk: Vilmos herceg aggódik a jövő miatt – hamarabb kerül trónra, mint hitte?

Katalin hercegné állapotáról kevesebbet tud a közvélemény, de Vilmos mostani mondatai bizakodással tölthetik el a hercegné miatt aggódókat.

Bizonyára gyermekei gondoskodása is sokat jelent Katalin számára: György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg minden tőlük telhetőt megtesznek édesanyjuk gyógyulásáért.

Reméljük, továbbra is ilyen biztató hírek érkeznek a hercegné állapotáról.

A figyelmetekbe ajánljuk