A királyi gyerekek így segítenek Katalinnak a felépülésben

A királyi gyerekek így segítenek Katalinnak a felépülésben

A walesi hercegné egy hónappal ezelőtt erősítette meg a hírt, miszerint rákot diagnosztizáltak nála, és a megelőző kemoterápia korai szakaszában van. A bejelentés az egész világot megrázta, a királyi család próbál túllendülni a nehéz időszakon, Vilmos és Katalin gyermekei pedig mindent megtesznek azért, hogy édesanyjuk a lehető legjobban érezze magát.



György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg a hírek szerint édesanyjuk támogató hálózatának szerves részét képezik, és az iskola mellett, mindent megtesznek azért, hogy Katalint a felépülése során dédelgessék – kezdi a Marie Claire.

Ez is érdekelhet: Oka volt, hogy Katalin hercegné Vilmos nélkül jelentette be rákbetegségét

Mindenki azon dolgozik, hogy Katalin jól érezze magát. A házuk tele van a hercegné kedvenc virágaival, kényelmes takarókkal és párnákkal, valamint a kedvenc nassolnivalóival. A család egyszerűen hihetetlenül boldog, hogy újra otthon van az Adelaide Cottage-ban

– mondta egy közel álló forrás, majd hozzátette:

Mesélnek Katalinnak, teát hoztak neki, és levest főztek neki. Sarolta még egy wellness napot is szervezett. Pihennie kéne, de a hercegnének nincs szíve elutasítani őket.

A héten jelentették, hogy a walesi gyerekek új otthoni szabályokat is megtanulnak, hogy megkönnyítsék édesanyjuk életét a kezelés alatt.

Gy\u00f6rgy herceg, Lajos herceg \u00e9s Sarolta hercegn\u0151Fotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images

Olvasd el ezt is! Vilmos és Katalin feldúlt a róluk terjedő összeesküvés-elméletek miatt

Követnek néhány új szabályt, például összepakolnak maguk után, sőt, saját maguk készítik az uzsonnájukat, de arra is ügyelnek, hogy gyakrabban mossanak kezet. Hiszen Katalin szervezete legyengült a kemoterápia miatt

– magyarázta a kiadványnak a forrás.

A figyelmetekbe ajánljuk