harry herceg

Harry szeretné, ha Vilmos és Katalin bocsánatot kérnének tőle

Harry herceg várhatóan májusban az Egyesült Királyságba látogat az Invictus Játékok megünneplésére, azonban Sussex hercege állítólag bocsánatkérést vár Vilmos hercegtől és Katalintól.



Katalin hercegné a múlt héten árulta el, hogy januári hasi műtétjét követően rákot diagnosztizáltak nála. A királyi szakértők úgy gondolják, hogy ennek apropóján ő és Vilmos herceg hamarosan találkozni fog Harryvel. A sussexi herceg várhatóan májusban tér vissza az Egyesült Királyságba az Invictus Játékok megünneplésére, és valószínűnek tartják a testvérek találkozását – írja a Mirror.

Ez is érdekelhet: Harryék közleményben reagáltak Katalin rákdiagnózisára

De úgy tűnik, hogy Harry nemcsak ártatlan látogatást tervez, hanem bocsánatkérést is vár a párostól.

Ki akar békülni a bátyjával, hogy a gyerekeiknek jó kapcsolatuk legyen, de ő és Meghan még mindig úgy gondolják, hogy először Vilmosnak és Katalinnak kell elnézést kérnie

– mondta Tom Quinnkirályi szakértő.

Quinn azt is elárulta, hogy Harry nagyon szeretné, ha gyermekeik jó kapcsolatot alakíthatnának ki:

Harry szomorúan ecsetelte a barátainak, hogy aggasztja amiért nincs szorosabb kapcsolata az unokahúgával és unokaöccsével, de ami még jobban felzaklatja őt, az az ,hogy Lilibet és Archie egyáltalán nem ismerik Györgyöt, Saroltát és Lajost.

A hírek szerint Harry herceg felkereste a bátyját, miután értesült Katalin rákos megbetegedéséről.

Harry és Vilmos feszült és távolságtartó viszonya régóta nyilvánvaló, a kapcsolatuk pedig akkor romlott meg igazán. amikor Harry és felesége, Meghan 2020-ban kilépett a királyi családból. A pár a kilépésüket követően különféle interjúkban és a médiában nyíltan ócsárolták a monarchiát, valamint néhány ellentmondásos megjegyzést is tettek, amelyek szakadást okoztak a családban.

Olvasd el ezt is! Harry azt állítja, hogy Vilmos megtámadta őt felesége, Meghan miatt

És bár Harry készen áll arra, hogy megbocsátson, a királyi szakértők szerint ő is őszinte bocsánatkérést vár el testvérétől és sógornőjétől.

A figyelmetekbe ajánljuk