Katalin, Vilmos, Harry és Meghan.
Getty Images

Katalin számára kínkeserves volt a Meghannal való találkozás

Nem sokkal a királynő szeptemberben bekövetkezett halála után Vilmos herceg, Katalin hercegné, Harry herceg és Meghan Markle együtt sétáltak Windsorban.


Ez volt az első alkalom, hogy így négyen nyilvános módon megjelentek valahol, mióta Sussex hercege és hercegnéje elhagyta az Egyesült Királyságot.

Egy királyi szerző szerint azonban ez a séta elég nagy kihívás volt a walesi hercegné számára. Bár a találkozó kívülről úgy tűnt, mintha kiegyensúlyozott hangulatú lenne, a királyi családhoz közel álló források azt mondták Robert Jobsonnak, hogy ez csak „illúzió" volt.

Ez is érdekelhet: Megalázó bánásmód: Katalin csak így mehetett hozzá Vilmoshoz

Katalin később bevallotta egy magas rangú királyi személynek, hogy a két pár közötti rossz érzések miatt a közös sétakocsikázás volt az egyik legnehezebb dolog, amit valaha is meg kellett tennie

– írja Jobson a hamarosan megjelenő Our King című könyvében.

Sőt, akkoriban a szakértők úgy vélték, hogy ez a találkozó lehetett az első lépés a Walesiek és a Sussexek közötti valódi megbékélés felé.

A bennfentesek szerint azonban a két pár kapcsolata azóta tovább romlott, különösen a Tartalék című könyv megjelenése után, amely az évek során elszenvedett keserű walesi/sussexi vitákról szóló történeteket mesélt.

Katalinnak a közeljövőben azonban nem kell hasonló kínos szituációtól tartania, mivel nemrégiben bejelentették, hogy Harry herceg egyedül vesz részt Károly májusi koronázásán.

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk