vilmos herceg

Vilmos besokallt, nem akar Harry „gyerekes kirohanásai" miatt stresszelni

Vilmos herceg nem akarja, hogy lázadó öccse, Harry herceg további aggodalomra adjon okot a jelenlegi helyzetben, mivel neki kell helytállnia, amíg apja, Károly király lábadozik – állítja egy királyi szakértő.


A walesi hercegnek meg kellett növelnie a munkaterhelését, hogy helyettesítse az uralkodót, aki a rák diagnózisa és az azt követő kezelések miatt szabadságot vett ki. Azonban Vilmosra már ezelőtt is nagy nyomás nehezedett, hiszen felesége, Katalin a múlt hónapban egy nagyobb hasi műtét után lábadozott. A gondjait pedig öccsének, Harrynek a visszatérése is tetézte – számolt be a Mirror.

Ez is érdekelhet: Korábban kezdődött Harry és Vilmos herceg viszálya, mint gondoltuk

A sussexi herceg meglepte családját, amikor Londonba repült, miután értesült édesapja rákdiagnózisáról, és bár a régóta várt találkozás Károllyal csak 45 percig tartott, Harry megfogadta, hogy visszatér az Egyesült Királyságba, hogy a családjára koncentrálhasson.

Tom Quinn királyi szakértő a Mirrornak elárulta, hogy Harry londoni visszatérése, az utolsó dolog, amire Vilmosnak szüksége van, hiszen a stabilitásra kell koncentrálnia, hogy átvészelje a következő néhány hónapot.

Vilmos nagyon aggódik az apja miatt, mert még nem akar király lenni. Azt remélte, hogy évtizedekre, nem pedig évekre van ettől a felelősségtől. Vilmosnak kisgyermekei vannak, a felesége pedig egy komoly műtéten esett át. Az igazat megvallva, még azzal a feladattal is nehezen birkózik meg, ami azzal jár, hogy ő a walesi herceg

– nyilatkozta a szakértő.

Quinn úgy véli, Vilmos nem akar semmit abból a stresszből és elfoglaltságból, amit az apjának folyamatosan fenn kell tartania, és a saját családjára akar koncentrálni anélkül, hogy Harry következő lépése miatt kellene aggódnia.

A rengeteg tennivaló mellett Vilmos, aki a saját munkaterhelésével küzd, és elkerülhetetlenül elvárják tőle, hogy apja munkájának egy részét elvégezze, nem akarja, hogy ezt öccse kirohanásai is megnehezítsék

– magyarázta.

A figyelmetekbe ajánljuk